Meniu principal

Ziarul Financiar – Ciprian Chelariu, Izotec Piatra Neamţ: Vrem să ajungem cu uşile şi ferestrele noastre în America

dezvoltare_izotec

Revista presei, Ziarul Financiar, 1 februarie 2019

„Exportăm tâmplărie PVC în ţări precum Italia, Franţa, Belgia, Olanda, Germania, Austria, El­veţia, Anglia, Irlanda, Spa­nia. În 2018, am urmărit în mod special dezvoltarea pieţei din Franţa. Anii următori vor fi dedicaţi consolidării poziţiei pe pieţele actuale, dar şi dezvoltării de parteneriate atât în Europa, cât şi în America de Nord sau de Sud.
Exportul contribuie cu aproxi­ma­tiv 20-25% la realizarea cifrei de afa­ceri a companiei“, spune Ciprian Che­lariu, unul dintre acţionari (cu 96% din ac­ţi­uni) şi CEO-ul Izotec din Piatra Neamţ.

Articolul complet, click aici

 

IZOTEC GROUP a început în anul 2004 producția de tâmplărie PVC, în orașul Piatra Neamț. Cerințele în creștere ale pieței au impus în scurt timp necesitatea extinderii capacităților de producție. Astfel, după numai 3 ani, Izotec Group și-a relocat activitatea într-un spațiu generos, de 20.000 mp, situat la 10 km de oraș (actualul sediu din localitatea Săvinești, județul Neamț).
Aici s-au inaugurat în anii 2007- 2008, două unități independente de producție, echipate cu utilaje moderne și performante, în măsură să execute tâmplăria PVC la un nivel ridicat de calitate.
Anul 2017 a marcat o nouă etapă, extrem de importantă pentru dezvoltarea companiei, prin deschiderea celei de a treia unități de producție proprie, echipată cu cel mai modern utilaj de prelucrare a tâmplăriei PVC din România. Centrul de debitare și prelucrare Schirmer este unic în acest moment ca și performanțe tehnologice oferite de producătorii autohtoni, și permite realizarea a 300 de ferestre în 8 ore.
În acest moment, valoarea totală a investițiilor realizate de companie se ridică la 8 milioane de euro, un sfert din această valoare fiind alocat doar pentru ridicarea și echiparea celei de-a treia hale de producție. Detalii suplimentare precum și oferta de produse se pot afla accesând site-ul companiei www.isotec.ro
 
Foto Ciprian Chelariu, CEO Isotec ( sursa: Monitorul de Neamț )