Meniu principal

Water TQ, o rotativă intrată la apă

water_TS3_boon_edam_top

În ultimii ani, în Europa s-a dezvoltat o adevărată industrie a parcurilor acvatice, noile modele de  clădiri şi piscine constituind o reală provocare pentru arhitecţi, proiectanţi sau furnizorii de echipamente.
Apariţia piscinelor care se extind din interior către exterior a creat o problemă majoră proiectanţilor datorită inexistenţei soluţiilor tehnice de a limita transferul de căldură pe timpul iernii, diferenţa de temperatură între exterior şi interior fiind uneori de peste 35°C.
therme_thermen--badewelt-sinsheim
Cum benzile de PVC transparente montate la primele proiecte nu au reprezentat o soluţie viabilă privind funcţionalitatea şi designul, în Germania, dezvoltatorii parcului acvatic Badewelt Sinsheim au apelat la Boon Edam pentru a proiecta şi instala o uşă rotativă specială, rezultatul fiind modelul Water TQ.
Water-TQSpecialiştii Boon Edam au pornit la proiectarea acestei uşi speciale plecând de la modelul consacrat Tourniket, varianta manuală, eforturile de proiectare concretizându-se prin lansarea pe piaţă unui produs unic, montat deja la mai multe proiecte din întreaga lume, inclusiv la Therme Bucureşti
therme_bucuresti_top

www.boonedam.nl