Meniu principal

Vin ploile şi va fi şi noroi! Există covoare la intrarea în clădirea în care lucraţi?

covoare_simax

Nu este o noutate faptul că majoritatea clădirilor noi, atunci cand sunt finalizate, nu sunt dotate cu tot ceea ce trebuie pentru a fi şi funcţionale. Motivele sunt simple: bugetele de investiţii sunt reduse, diversele optimizări ale profitului sau scăpari ale antreprenorului sau proprietarului.

Din categoria acestor dotări omise însă indispensabile pentru orice clădire care se respectă se numără covorul de la intrare. Relativ scump, acesta rămane, de cele mai multe ori, în sarcina beneficiarilor de a fi achiziţionat.

Recomandate în special pentru intrările cu trafic intens covoarele denumite şi bariere de praf, au un rol esenţial în menţinerea curăţeniei în zona holurilor şi în protejarea pardoselilor. În afară de murdarie creată, praful sau noroiul adus pe talpa încălţămintei, poate zgâria suprafaţa pardoselii crescând în timp costurile de întreţinere pentru spaţiilor respective.
covor_simax_interior

Simax Automatic are în oferta curentă 3 serii de covoare profesionale, acestea, în funcţie de traficul estimat sau de condiţionările tehnice, corespunzând oricăror solicitari.
Covoarele sunt produse exact pe dimensiunile solicitate de client, reperele existente în stocul curent asigurând o livrare într-un termen extrem de redus!

 

Informaţii tehnice sau detalii suplimentare:
Simax Automatic SRL, Bucureşti
e-mail office.simax@gmail.com
telefon 021/ 313.23.00, 313.23.08