Meniu principal

Vetrotech Saint-Gobain a achiziționat firma belgiană Lunax, specializată în producția de uși din sticlă antifoc

vetrotech_lunax_usi_sticla_antifoc

Vetrotech Saint-Gobain ( divizia Saint-Gobain axată pe producția sticlei  de securitate și a sticlei antifoc ) a anunțat achiziția firmei Lunax, o companie belgiană specializată în producția ușilor din sticla antifoc frameless ( fără ramă).
Aceast produs de nișă va permite celor de la Vetrotech Saint-Gobain să-și extindă gama de sisteme inovatoare, răspunzând astfel mai bine tendințelor actuale arhitecturale care se îndreaptă către o combinație de transparență, design și securitate ridicată.

Ușa Lunax este produsă folosind doar sticla de siguranță Vetrotech CONTRAFLAM, o sticlă multifuncțională și extrem de versatilă. De la introducerea sa pe piață în 2012, o întreaga serie de proiecte de referință au fost realizate în Europa sau pe alte continente.
În conformitate cu strategia Grupului Saint-Gobain, această achiziție va permite companiei Vetrotech Saint-Gobain să-și dezvolte portofoliul de sisteme inovatoare și să cucerească noi piețe. Vetrotech Saint-Gobain speră să-și extindă rețeaua de firme de montaj și parteneri licențiați în întreaga Europă și în lume, extinzându-și în același timp gama sa de produse cu soluțiile Lunax.
usi_antifoc_sticla_lunax

„Sunt mândru să anunț această achiziție care aduce noi oportunități de afaceri. Am văzut o tendință puternică de a crește siguranța și de a maximiza transparența. Marele interes al arhitecților și designerilor în acest sistem confirmă acest lucru. Unicitatea ușii Lunax va fi un instrument valoros pentru clienții și partenerii noștri, permițând ușilor rezistente la foc să se integreze pe deplin în designul arhitectural dorit.” a anunțat CEO-ul Guillaume Le Gavrian Vetrotech Saint-Gobain.

Sistemul Lunax este o ușă cu două fețe, rezistentă la foc, care maximizează suprafața de sticlă prin intermediul cadrului său construit din numai 4 elemente de fixare, maximizând transparența și luminozitatea spațiilor interioare.

Experiența vastă a Grupului Saint-Gobain permite arhitecților să-și deseneze partițiile din sticlă cu un maxim de siguranță și cu multiple posibilități de personalizare. O gamă largă de mânere, finisaje și culori dar și multe alte opțiuni decorative sunt realizabile pentru a îndeplini toate cerințele. Ușile cu geam termoizolant Lunax se încadrează în clasele E, EW, EI de protecție împotriva incendiilor timp de 30 sau 60 de minute.

www.lunax.com