Meniu principal

Vertical Design: soluții moderne pentru toalete

compartimentari-cabine-sanitare-vertical_design

Vertical Design este cel mai important producător din România de compartimentări sanitare din HPL, oferind clienţilor săi o mare flexibilitate în găsirea celor mai adecvate soluţii.

Compartimentările sanitare din HPL reprezintă o soluție modernă si eficientă, utilizată in cadrul spațiilor publice, clinicilor medicale, restaurantelor, școlilor, clădirilor industriale sau de birouri, centrelor spa și sălilor de sport în care rezistența în timp și igiena sunt esențiale.

De cele mai multe ori se recomandă folosirea HPL-ul în realizarea cabinelor sanitare datorită proprietăților deosebite ale materialului: rezistență la umezeală, șocuri mecanice, zgârieturi, murdărie, agenți microbiologici etc.

detaliu_compartimentare_hpl

Cabinele sanitare din HPL sunt robuste și durabile, perfecte pentru spațiile intens utilizate, adecvate în mediile umede. Operarea ușoară și aspectul premium, suplu sunt principalele avantaje ale cabinelor sanitare. Consistența, textura și duritatea specială a materialului garantează rezistența crescută la zgârieturi și agenți abrazivi. Materialul nu formează mucegai, nu putrezește și nu oferă aderență la impuritățile din mediu. Elasticitatea, precum și valorile rezistenței la comprimare și încovoiere conferă materialului o comportare foarte bună la șoc.

În funcție de cerințele beneficiarilor, se poate utiliza feronerie din PVC, aluminiu sau inox, precum și feronerie specială pentru persoanele cu dizabilități. Dimensiunea cabinelor este, de asemenea, stabilită în funcție de necesitățile proiectului.

Panourile HPL se pot integra cu ușurință în arhitectura interiorului, fiind disponibile în diferite decoruri și finisaje, cu una sau ambele fețe decorate. Miezul este compus din straturi de hârtie și rășini fenolice presate la temperaturi înalte, iar suprafețele de protecție sunt obținute din hârtie decorativă impregnată cu rășini termorezistente ce asigură protecție la pete și decolorare.

Panourile din HPL se pot folosi cu succes și pentru realizarea de pereți divizor sau dulapuri sau vestiare.

 

www.vertical.ro