Meniu principal

Vertical Design: Pereți amovibili Parthos

pereti-amovibili-parthos

Pereţii amovibili permit o mare flexibilitate în divizarea temporară a spaţiilor mari în mai multe încăperi şi asigură adaptabilitatea și eficientizarea zonelor în funcție de cerinţele beneficiarilor.

Pereţii amovibili oferă caracteristicile de izolare (fonică sau în caz de incendiu) ale unui perete structural, în condiţii de amovibilitate şi chiar de escamotare completă a panourilor (atunci când acesta este strâns). Şinele de culisare ale elementelor pereţilor amovibili se pot integra în plafonul fals. Pereţii amovibili nu necesită ghidaje în pardoseală, iar traseul şinelor din partea superioară, precum şi zonele de “parcare” ale panourilor pot fi stabilite de comun acord cu beneficiarul încă din faza de proiectare. Cărucioarele de culisare multi-rulment asigură operarea uşoară a panourilor, chiar şi în cazul celor cu înălţimi mai mari de 5-6 m.
pereti-amovibili-mobili-pereti-despartitori-vertical-design (1)Vertical Design poate furniza pereți amovibili cu izolare fonică de la 37dB până la 56db, care pot fi și  rezistenți la foc, pereți amovibili tip armonic, pereți glisanți, pliabili sau din sticlă.

Pereţii amovibili pot fi prevăzuţi cu uşi pietonale şi pot fi finisaţi conform preferinţelor. În cazul încăperilor placate cu finisaje uniforme, cu greu se poate deosebi un perete amovibil de unul fix. Aceste soluții de compartimentare temporară cu grad ridicat de finisare se pot integra perfect chiar şi în cele mai pretenţioase amenajări.


Cea mai importantă utilitate a pereților mobili Parthos derivă din flexibilitatea modului de eficientizare a spațiului. De aceea, pereții amovibili pot fi integrați cu succes în configurarea spațiilor în birouri, săli de conferință, hoteluri, restaurante, centre expoziționale, studiouri, săli de cinema, teatru etc.

www.vertical.ro