Meniu principal

VELUX România a desemnat câştigătorul concursului Poveşti din Mansarde

VELUX_comunicat_18_dec_2017

Cu ocazia aniversării celor 20 de ani pe piaţă, VELUX România transformă un pod întunecos şi neutilizat, într-o mansardă luminoasă, călduroasă şi primitoare în cadrul campaniei concurs ”Poveşti din mansarde”, al cărei câştigător – Popescu Cătălin, din Ploieşti, se poate bucura astăzi de mansarda visurilor lui. Întreaga renovare poate fi urmărită pe site-ul: www.povestidinmansarde.ro.

În noua mansardă, ferestrele VELUX au grijă ca întreaga familie să se bucure de aer proaspăt la interior, chiar dacă sunt închise, de confort şi căldură fiindcă ferestrele montate sunt extrem de eficiente energetic datorită celor 3 foi de sticlă şi sistemului termoizolator care acţionează asemeni unui scut extrem de puternic împotriva vântului, a curentului, a temperaturilor reci, dar şi a zgomotelor de afară.

VELUX_Mansarda_inainte
Mansarda înainte de renovare
VELUX Mansarda_dupa_renovare
Mansarda după renovare

”Prin campania aniversară Poveşti din mansarde, lansată la începutul anului, am dorit să facem oamenii conştienţi de beneficiile amenajării podurilor întunecoase şi posibilităţile de transformare a acestora în spaţii calde şi luminoase. De aceea, am lansat o campanie-concurs prin care să scoatem la lumină povestea unei mansarde încă nelocuite. Ne bucurăm că am adus lumină în mansarda câştigătorului acestui concurs şi astăzi se poate bucura de o mansardă complet renovată, luminoasă şi aerisită, unde familia poate petrece clipe minunate” a declarat Noemi Ritea, Director General VELUX România.

VELUX_Mansarda_1

La înscrierea în cadrul concursului Poveşti din Mansarde, câştigătorul a susținut că doreşte amenajarea podului pentru a deveni spaţiul de joacă al copiilor, însă fără a-şi da seama de adevăratul potenţial al mansardei. „Mereu m-am gândit că ar fi bine ca în casa noastră să existe un loc special, doar al copiilor, în care ei să se poată juca şi dezvolta. Astfel că, înscrierea la concurs mi s-a părut o şansă de a îndeplini visul familiei. Când am aflat că sunt norocosul câştigător, mi-am dat seama că acesta va fi cel mai frumos cadou de Crăciun pentru copii, dar şi pentru noi, părinţii”, a declarat câştigătorul concursului, Popescu Cătălin.

 

Comunicatul complet VELUX România este diponibil aici.