Meniu principal

Vânzările Grupului Häfele au crescut cu 1,6%

Haefele_Logistic_Lehrte

În 2018, Grupul Häfele și-a crescut vânzările cu 1,6%, de la 1,375 la 1,397 miliarde de euro. Ajustat cu efectele valutare, creșterea este de 5,6%.
Managementul grupulului s-a declarat mulțumit de aceste rezultate, având în vedere mediul internațional de piață dificil.

Grupul internațional Häfele care funcționează în 150 de țări din întreaga lume, generează 80% din veniturile sale în afara Germaniei.
Cele 37 de filiale străine au înregistrat o creștere de 2,3%, contribuind astfel în mod pozitiv la rezultatul general. Compania mamă din Germania și cele cinci companii de producție au generat o creștere mai mică, de doar 0,4%, lucru care se datorează în special de provocările legate de exportul direct.
Numărul de salariați a crescut în 2018 în întreaga lume cu 200 ajungând acum 7.800 de angajați. În Germania, numărul de angajați, ucenici și studenți a rămas constant la 1.600.

Managementul grupului se declară încrezător în exercițiu financiar actual și se așteaptă la o creștere cu o singură cifră.
În acest an, 73 de milioane de euro vor fi investite pentru dezvoltatea pieței, logisticii, IT-ului și producției. De exemplu, un al doilea centru de expediere este în prezent în construcție în Lehrte, lângă Hanovra. Acesta este programat să înceapă să funcționeze la începutul verii și să servească clienții din nordul Germaniei și din țările vecine.

www.haefele.de/en/