Meniu principal

Uşile secţionale Günther Tore: mereu în pas cu prezentul

usi_sectionale_gunther_tore_romania

Anul acesta se împlinesc 23 de ani de când au fost montate în România  primele uşi secţionale industriale Günther Tore, acestea fiind în funcţiune chiar şi în ziua de azi, undeva în nordul Bucureştiului.
În tot acest timp Gunther Tore şi-a obişnuit clienţii cu produse premium mereu în pas cu prezentul, dar şi cu elemente inovatoare.

Dacă în trecut porţile şi uşile industriale aveau doar funcţia de a închide accesurile în clădiri, astăzi cerinţele depăşesc cu mult aceasta idee: design-ul, izolarea termică şi fonică, finisajul, rezistenţa în timp sunt numai câteva dintre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească nişte uşi secţionale de calitate.

sigla_lunga_gunther_tore

Datorită unui design modern şi materialelor de înaltă calitate, uşile secţionale Günther Tore sunt soluţiile ideale pentru facilităţi industriale, spălătorii auto, service-uri. Acestea pot fi instalate în zone cu trafic intens, în zonele cu umiditate ridicată, în goluri de mari dimensiuni.

usi_sectionale_gunther_tore_1

Întregul proces de producţie al uşilor sectionale este complet automatizat, precizia de fabricaţie şi viteza fiind la cel mai înalt nivel.

Uşa secţională Günther Tore este cunoscută prin câteva elemente distincte: panoul de 45mm şi feroneria din inox. Acestea au căpătat numele Pro Plus, de curând fiind lansată seria ProTrend cu panouri de 40mm şi feronerie zincată, în linie cu piaţa.

usi_sectionale_gunther_tore_f

Gama de culori standard pentru uşile secţionale industriale cuprinde 10 culori RAL. Panourile vitrate cu rame din aluminiu pot fi atât anodizate (ca toţi ceilalţi furnizori), dar şi vopsite in 9 culori RAL, fără costuri suplimentare. Opţional uşile pot fi vopsite în orice altă nuanţă RAL sau DB.
usi_sectionale_gunther_tore_a

Uşile secţionale Gunther Tore, pot fi integrate cu uşurinţă în scenariul de desfumare al clădirilor, centralele de comanda fiind prevăzute cu intrare certificata pentru acest scop. Bineînţeles că pot fi prevăzute cu sistem UPS.

Pentru spălătoriile auto, dar şi pentru depozitele de deşeuri, Gunther Tore vă propune accesorizarea specială rezistentă la coroziune:usi_sectionale_gunther_tore_g ♦ vopsire polimerică suplimentară INTERPON D2525 (clasa 2) pentru şinele de glisare, sistemele de prindere, arcurile de torsiune, feronerie;
♦ strat ceramic pentru elementele de siguranţă în prealabil zincate;
♦ inox pentru role, cabluri şi şuruburi.

Cu această opţiune uşile montate în mediile agresive îşi păstrează aspectul, dar mai ales funcţionalitatea şi siguranţa în exploatare pe timp îndelugat.

Uşile secţionale automatizate în regim impuls cu uşă pietonală cu prag mic (20mm) sunt dotate cu perdea infraroşu în planul uşii, cu autoanulare pe măsură ce uşa se închide.

grile_gunther_tore

Această soluţie elegantă înlătură neajunsurile aduse de tot felul de sisteme care atârnă în partea inferioară a uşilor pentru protecţia la impact.

 

Tot ca un element de noutate, în curând vor intra în oferta Günther Tore motoarele de curent continuu germane de la Marantec. Acestea reprezintă soluţia optimă pentru uşile secţionale de dimensiuni mici şi medii cu un număr mic şi mediu de cicluri, aducând cu şine reducerea de costuri pentru motorizarea şi accesorizarea uşilor.

O uşă secţională premium este însoţită intotdeauna de o instalare de calitate desăvârşită. Proiectarea pentru un montaj prietenos şi rapid, dar şi echipele profesioniste ale partenerilor Günther Tore sunt elemente care aduc valoare uşii dumnevoastră.

Günther Tore este mereu alături de clienţii săi oferind întotdeauna cea mai nouă tehnologie la un preţ accesibil.

Gunther Tore România
https://gunther-tore.ro/usi-sectionale/