Meniu principal

Uşile secţionale Günther Tore deschid centrul logistic Ferrari de la Maranello

usi_sectionale_gunther_tore_ferrari_maranello

GeS Logistica Ferrari reprezintă unul din proiectele de prestigiu la care au fost utilizate uşile secţionale Günther Tore, forma si dimensiunile construcţiei, culisarea panourilor pe tavanele curbe constituind o adevărată provocare atât pentru proiectanţii companiei germane cât şi pentru cei care am asamblat şi montat uşile secţionale.
Panouri sandwich folosite la aceste uşi au fost integrate perfect în secţiunile clădirii, unele deschideri fiind asigurate folosind cadre de susţinere suplimentare, rezultatul final fiind o uşă secţională sigură, fiabilă şi având o funcţionare ireprosabilă, corespunzând astfel pe deplin standardului Ferrari.
maranello_ferrari_panoramamaranello_ferrari_fatadamaranello_ferrari_usi_sectionalemaranello_ferrari_interior

 
În România, ca noutate, Günther Tore România anunţă extinderea gamei de panouri sandwich cu panouri având grosimea de 40 mm şi 4 tipuri de decor exterior ( pe lângă varianta standard de panou cu grosimea de 45 mm ) cât şi includerea în ofertă a feroneriei zincate pe lângă cea din inox.

Mai multe detalii şi informaţii suplimentare despre uşile secţionale Günther Tore se pot afla accesând pagina specială click aici