Meniu principal

Uşile rotative montate la cele mai noi hoteluri Ramada din România

Dacă până în urmă cu 3-4 ani se putea vorbi de un parteneriat între lanţurile hoteliere internaţionale prezente în România şi producătorii consacraţi de uşi automate pentru echiparea intrărilor în hoteluri, de 2-3 ani acestă situaţie s-a schimbat aproape complet.
Apariţia unor jucători noi pe piaţa uşilor rotative dar şi profesionalizarea echipelor de vânzări ale firmelor locale au făcut ca numărul de branduri de uşi rotative montate să crească iar în cazul lanţurilor hoteliere „monopolul” unui anumit brand să dispară.
De fapt, această nouă situaţie reprezintă un semn al maturizării pieţei româneşti, în acest moment doar simpla prezenţă pe piaţa locală a unei subsidiare sau doar un preţ scăzut nemaifiind suficiente pentru a asigura câştigarea unor contracte. Există deja o concurenţă reală, toţi furnizorii oferă uşi rotative de calitate iar diferenţa va fi făcută de soluţiile oferite, de pachetele de servicii incluse dar şi de profesionalismul celor care asigură consultanţa tehnică sau de echipa de vânzări.

Iar cele mai noi hoteluri din lanţul Ramada inaugurate în România confirmă acestă nouă situaţie:

o uşă rotativă Blasi livrată şi instalată de SIATEC la Hotel Ramada Plaza Craiova
hotel-ramada-craiova-blasi-siatec

şi o uşă rotativă G-U livrată şi montată de Door Sistem Service la Ramada Constanţa.

usa_rotativa_gu_door_sistem