Meniu principal

Uşile rotative GEZE, ca punct de rotaţie şi punct de atracţie în zonele de acces ale clădirilor reprezentative

usi_rotative_geze

Sistemele automate de uşi de la GEZE deschid posibilităţi aproape nelimitate de configurare a uşilor. Zilnic, milioane de oameni se bucură de confortul lor firesc.
Acţionări inovatoare dintre cele mai moderne pentru care înalta performanţă, siguranţa, confortul şi design-ul ocupă primul loc, fac din soluţiile automate de uşi de la GEZE punctul central şi atracţia oricărei zone de acces.

Uşile rotative sunt parte componentă a unei faţade şi „punct de rotaţie” în zonele de acces ale clădirilor reprezentative. Aici trebuie confirmată „prima impresie” a vizitatorului privind o uşă rotativă perfectă din punct de vedere arhitectonic, care funcţionează întotdeauna fiabil şi sigur chiar şi în condiţii de trafic intens. GEZE permite libertate de configurare aproape nelimitată cu cele mai diverse materiale şi culori.
geze_logo_2018_articol

Prin efectul lor puternic de izolare împotriva curentului de aer, a intemperiilor şi a zgomotului, uşile rotative asigură o separare eficientă a climatului interior de cel exterior şi contribuie la economisirea de energie.

Uşile rotative de la GEZE entuziasmează arhitecţii, proiectanţii şi fabricanţii. Începând de la hoteluri, centre comerciale şi bănci până la aeroporturi şi muzee, clădirile cu personalitate din întreaga lume sunt dotate cu soluţii individualizate de uşi

Modele uşi rotative GEZE
Uşă rotativă manuală TSA 325 NT – se recomandă în cazul traficului limitat de persoane şi la diametre ale uşii de până la 3000 mm.
usa_rotativa_manuala_GEZE_325NT

Uşă rotativă automată TSA 325 NT „Push&Go” – modelul de uşă rotativă automată cu funcţie Push&Go este recomandat pentru traficul intens de persoane, care se desfăşoară în condiţii de confort şi relativ repede. Capacitate extinsă cu diametre ale uşii de până la 3600 mm.
usa_rotativa_manuala_GEZE_TSA325

Uşă rotativă complet automată TSA 325 NT – complet automată, recomandată pentru trafic intens de persoane, care se desfăşoară în condiţii de confort şi relativ repede – diametru interior al uşii de până la 3600 mm.
usa_rotativa_manuala_GEZE_TSA325NT

Uşă rotativă complet din sticlă TSA 325 NT – uşă rotativă complet din sticlă pentru transparenţă maximă – diametru selectabil între 1800 – 3300 mm.
usa_rotativa_manuala_GEZE_TSA325NT_sticla

Uşă rotativă automată TSA 325 NT RC2 – sistemul de uşă rotativă automată cu funcţie antiefracţie GEZE TSA 325 NT RC2 face dificilă pătrunderea prin efracţie. A fost conceput special pentru intrările din clădirile cu cerinţe ridicate în ceea ce priveşte siguranţa (clasa de rezistenţă a componentelor 2).
Aspectul transparent al instalaţiei uşii rotative (carusel) se menţine indiferent de funcţionalitatea RC2 (utilizarea sistemelor de profil standard).
usa_rotativa_manuala_GEZE_TSA325NT_antiefractie

 

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina specială DespreUşi, click aici