Meniu principal

Uşile rotative ca suport publicitar – preţuri la un aeroport din Germania

pret_publicitate_usi_rotative

Uşile rotative instalate la intrarea în diverse spaţii publice sunt deja un suport publicitar consacrat, fiind incluse în portofoliul firmelor specializate în închirierea spaţiilor publicitare amplasate în diverse locaţii.
Amplasate în mall-uri, aeroporturi sau în instituţiile publice, uşile rotative oferă un spaţiu publicitar, generos ca dimensiune, extrem de solicitat datorită expunerii directe şi pentru un timp rezonabil de câteva zeci de secunde, a oricărui mesaj publicitar. Mai mult, datorită amplasării există deja conturat un prim profil a celor care recepţionează mesajul publicitar transmis.

Acest suport de publicitatea folosind suportul uşilor rotative este utilizat deja în mod curent şi în România însă piaţa este destul de închisă, lipsind datele concrete şi preţurile practicate de cei care închiriază spaţiile respective.

În schimb, in Germania, Aeroportul din Stuttgart oferă în mod transparent destule informaţii privind locaţiile, disponibilitatea şi preţurile de listă, toate acestea fiind publicate pe pagina companiei.

Astfel, cei interesaţi pot afla că închirierea unui spaţiu publicitar pe una din uşile rotative de mari dimensiuni instalate în aeroport, la unul din cele 4 terminale, costă 2.000 euro/lună ( fără TVA ) iar producţia bannerului, montajul si demontarea au un cost de 790 euro.

publicitate_usa_rotativa_aeroport

Sursa foto şi informaţii: site Aeroport Stuttgart, secţiunea Media, click aici