Meniu principal

Uşile rezistente la foc prezente în oferta de produse SIATEC de peste 20 de ani

usi_metalice_antifoc_siatec_2018

Siatec, divizia Aluterm Group specializată în automatizarea căilor de acces, este unul dintre principalii furnizori de uşi rezistente la foc din România. Din 1993 inginerii Siatec furnizează soluţii de protecţie la foc în proiecte realizate în toate judeţele ţării.
Prin cele 4 puncte de lucru, Siatec oferă consultanţă la nivel naţional şi reuşeste să livreze rapid uşi rezistente la foc standard şi nonstandard pentru proiecte de pe intreg teritoriul ţării. Prin parteneriatele cu furnizori europeni, Siatec oferă în România uşi ce corespund normativelor în vigoare atât europene cât şi românesti.

Robuste şi fiabile, cu rezistenţă la foc între 30 până la 120 de minute, sunt destinate izolării în caz de incendiu a unor încăperi în subsoluri tehnice, clădiri rezidenţiale sau de birouri, hale industriale, spaţii de producţie, depozite etc. În funcţie de dimensiuni, pot fi în unul sau două canaturi. Gama largă de tipuri, dimensiuni şi nivel de accesorizare permite adaptarea la cerinţele oricărui proiect. Pot fi echipate cu diverse tipuri de tocuri, vitrări rezistente la foc, amortizoare, sisteme de control acces şi alte accesorii.siatec_usi_metalice_ninzUşile rezistente la foc tip sunt uşi metalice pe balamale, într-un canat sau două canaturi, pline sau vitrate, uşi rezistente la foc 30, 60, 90 si 120 de minute după criteriile de etanşeitate şi izolare termică: EI2 30, EI2 60, EI2 90 si EI2 120.

  • Uşi rezistente la foc, agrementate AT 016-03/462/2015, specifice spaţiilor cu protecţie împotriva incendiilor: comerciale, industriale sau medicale.
  • Uşi metalice cu rezistenţă la foc de 30, 60, 90 si 120 de minute, cu construcţie blat şi toc din tablă de oţel galvanizat cu protecţie la coroziune, vopsite în câmp electrostatic în nuanţe RAL, echipate cu accesorii specifice rezistenţei la foc.
  • Construcţie în unu sau două canaturi, cu sau fără supralumini, cu sistem de autoinchidere standard în balama.

Informatii si detalii complete despre gama de usi metalice antifoc sunt disponibile pe pagina speciala, click aici.

www.siatec.ro