Meniu principal

Ușile industriale Siatec – soluţii complete pentru orice cerinţă privind căile de acces industriale

siatec_usi_sectionale

Ușile industriale oferite de Aluterm prin divizia Siatec, se remarcă prin capacitatea de a răspunde oricărei cerinţe tehnice.
De peste 20 de ani, compania Aluterm importă și distribuie prin divizia Siatec uși industriale de la o serie de parteneri externi. Siatec are o experienţă considerabilă în furnizarea de echipamente și produse clienţilor din zona industrială.

Portofoliul complex de soluţii adresate acestui sector include și uși industriale. Inginerii Siatec au oferit soluţii la peste 1500 de proiecte naţionale iar experienţa acumulată în piaţa automatizărilor îi recomandă ca fiind un reper în acest sector.

Gama de produse – uși industriale Siatec
Ușile industriale din portofoliul Siatec se împart în două mari categorii: uși rapide și uși secţionale.

Uși rapide – au viteze de eliberare a golurilor foarte mari. Ușile industriale cu ridicare rapidă sunt realizate din PVC, după modul de ridicare, sunt împărţite în mai multe categorii.

  • uși cu împachetare
  • uși cu roluire
  • uși speciale pentru industria alimentară și farmaceutică

Ușile industriale rapide cu împachetare sunt folosite cel mai des pentru exterior, iar cele cu roluire în interior. Ușile rapide cu împachetare Siatec pot fi accesorizate cu sisteme suplimentare de ranforsare la vânt clasa V4. Sunt disponibile într-o gamă variată de culori, oferind posibilitatea de a fi personalizate cu logo sau chiar pe întreaga suprafaţă a cortinei. Dispun de fereastră tip modul complet transparent ce oferă un plus de lumină, cât și de tip hublou disponibil în mai multe dimensiuni

Ușile industriale rapide cu împachetare au sisteme de deblocare manuală extrem de facilă și rapidă, cu contragreutăţi care, în lipsa tensiunii, permit deschiderea rapidă a ușii.

gama_usi_industriale_siatec

Uși secţionale – industriale dispun de o serie de tipuri de culisare pentru a putea fi montate în orice tip de gol.  Ușile secţionale industriale sunt destinate spaţiilor mari de tipul halelor, spaţiilor comerciale sau diverselor construcţii atipice. Sunt construite pentru a rezista unui număr mare de cicluri de utilizare. Ușile secţionale, care conferă un nivel ridicat de securitate și izolare termică, sunt disponibile într-o gamă foarte variată de culori și tipuri de culisări pentru a putea fi montate în orice tip de gol. Ele pot fi accesorizate cu kit-uri pietonale ce permit accesul rapid și facil.
Siguranţa este principala caracteristică a ușilor secţionale industriale distribuite de Siatec. Toate ușile distribuite respectă standardele în vigoare privind protecţia și securitatea personală. Acestea se construiesc la comandă și, în consecinţă, nu va fi nevoie de modificare a golului existent. Pot fi accesorizate cu multe dispozitive, mare parte dintre acestea fiind pe stoc.

Usi_industriale_SIATEC_1

 

Furnizori internaţionali – uși industriale Siatec
Divizia Siatec a grupului Aluterm deţine 2 parteneriate strategice pe zona de soluţii industriale. Furnizorii care oferă soluţii de uși industriale sunt Ditec (Italia) și Alpha Deuren (Olanda).

Logo_Alpha_Deuren

Uși industriale Alpha Deuren
Alpha Deuren este un producător european de automatizări pentru căile de acces. A început activitatea în 1994. Detine în prezent o unitate de producţie modernă și foarte eficientă în Olanda. Având doar 115 angajaţi reușește să atingă cifre de afaceri anuale de 70 milioane de dolari. Aceasta companie este un model în ceea ce privește organizarea, standardizarea și fiabilitatea produselor.

logo_ditec

Uși industriale – Ditec Entrematic
Ditec este cel mai important producător italian de automatizări pentru căi de acces. Compania activează din 1974 și în prezent oferă soluţii la nivel global. Compania s-a evidenţiat printr-o serie de inovaţii în domeniul automatizărilor ușilor și porţilor. Ditec se remarcă prin experienţa bogată și prin soluţiile foarte competitive pe sectorul ușilor industriale. Numărul mare de soluţii și de proiecte la care a participat îi conferă statutul de reper în piaţa de profil.

 

 

Informaţii și detalii complete despre întreg portofoliul de produse SIATEC sunt disponibile pe pe site-ul companiei
SIATEC – specialiştii intrărilor automate
www.siatec.ro