Meniu principal

Uşile de garaj Günther Tore: cea mai nouă tehnologie la un preţ accesibil

usi_de_garaj_Gunther_Tore_2018

Uşa de garaj îsi pune amprenta semnificativ asupra designului casei, protejează incinta garajului de factorii climatici şi trebuie să îsi păstreze caracteristicile o perioadă îndelungată.
Uşa de garaj trebuie să aiba o deschidere rapidă, o închidere sigură, fără riscuri de accidentări şi trebuie să corespundă obligatoriu cu normele europene de siguranţă EN13241-1.

A cumpăra cel mai ieftin produs nu reprezintă, de cele mai multe ori, soluţia fericită.

Uşa de garaj se montează pe structura de rezistenţă a casei. Orice vibraţie de funcţionare se transmite prin pereţi. Cauzele acestor vibraţii şi zgomote pot fi: calitatea panoului sandwich, calitatea feroneriei, calitatea execuţiei şinelor de glisare, calitatea rolelor, dar în special precizia procesului de fabricaţie.
Uşile de garaj Günther Tore sunt fabricate într-un flux de producţie complet automatizat, într-o fabrică ultra modernă care a fost inaugurată în anul 2014, capacitatea acesteia ajungând la 240.000 unităţi/an.

Arcurile de torsiune care echipează uşile de garaj Günther Tore au o perioadă de viaţă de minim 25.000 cicluri (cca 17 ani de exploatare). Siguranţa la ruperea arcurilor este bineînţeles inclusă în setul de livrare. 
Uşile de garaj Günther Tore se fabrică în 2 game distincte: Classic ( panouri sandwich de 45mm şi feronerie inox – echipare premium ) sau Trend ( panouri 40m şi feronerie galvanizată – în linie cu piaţa ). 

Există 5 modele de panou sandwich, până la 10 culori standard RAL (orice altă nuanţă RAL este disponibilă la cerere pe o parte sau pe ambele părţi ale uşii), 3 decoruri lemn şi 1 decor grafitat (ADS704); obţinute prin vopsire, nu prin colantare.

usi_de_garaj_Gunther_Tore_5

Echipările opţionale ale uşii de garaj sunt: uşa pietonală, diverse variante de vitrare, sisteme multiple de senzoristică, integrarea în sistemul de casă inteligentă.

Automatizările germane Marantec deschid uşa cu până la 23.5cm/sec, o viteza dublă fată de majoritatea automatizărilor existente pe piaţă, oferind şi feedback asupra stării uşii de garaj. Uşa de garaj se poate deschide în cca 10 secunde în loc de 20, diferenţă semnificativă dacă maşina dumneavoastră blochează o cale de acces în acest timp.
Marantec înseamnă viteză, confort şi siguranţă, dar şi design modern. Garanţia de fabrică pentru automatizări este 5 ani, fără mentenanţă.
automatizari_garaj_marantec_1

O uşă de garaj premium este însoţită întotdeauna de o instalare de calitate desăvârsită. Proiectarea pentru un montaj prietenos şi rapid, dar şi echipele profesioniste ale partenerilor Günther Tore sunt elemente care aduc valoare uşii dumnevoastră de garaj.
Uşile se execută la comanda după dimensiunile şi particularităţile garajului clientului, se livrează şi se instalează în cca 3 săptămani prin reteaua de parteneri Günther Tore.

Günther Tore este mereu alături de clienţii săi oferind întotdeauna cea mai nouă tehnologie la un preţ accesibil.

www.gunther-tore.ro/usi-de-garaj/