Meniu principal

UşiCraiova şi două noi proiecte de referinţă

usi-craiova-top

Despre firmele si proiectele existente în afara Bucureştiului se scrie şi se vorbeşte destul de puţin, deşi, odată cu trecerea crizei, este evidentă tendinţa de dezvoltare mult mai echilibrată a sectorului construcţiilor pe întreg teritoriul României. Aceasta reorientare a pieţei a condus în mod automat şi la dezvoltarea firmelor locale, şantierele existente permiţându-le să se dezvolte şi „să conteze” pe acest segment de piaţă a uşilor şi sistemelor de acces.
Compania Amsali ( sub brand-ul UŞICRAIOVA ) din Craiova se încadrează perfect în această categorie, firma devenind lider de piaţă în zona Olteniei; la 15 ani de la înfiinţare, UŞICRAIOVA, în calitate de producător, importator sau distribuitor, oferind clienţilor cea mai bogată gamă de uşi de interior din Oltenia, cu peste 1000 de modele de uşi în ofertă (de la uşi economice, uşi celulare, uşi din lemn masiv, uşi metalice, uşi blindate, uşi din lemn stratificat, uşi din sticlă sau uşi glisante).

Cum despre performanţele şi capacitatea unei firme, cel mai bine vorbesc proiectele realizate, mai jos sunt două dintre lucrările finalizate în această toamnă.

Hotel Ramada Plaza

Este singurul Hotel Ramada Plaza deschis în afara Bucureştiului ( hotel de 4 stele, cu 162 de camere ) unde au fost instalate în total 407 uşi: majoritatea sunt marca Huet ( Franţa ) dar şi tip filomuro Bertolotto Porte ( Italia ) şi uşi din sticlă, sablată chimic.

UsiCraiova_Huet
Uşi camere marca Huet – Franţa

UsiCraiova_Filomuro
Uşi filomuro, Bertolotto Porte – Italia
UsiCraiova_Ramada
Uşi din sticlă, sablată chimic

 

Sediu CEZ Oltenia – Craiova

Proiect finalizat în noiembrie 2015 şi care a presupus livrarea şi montajul a 72 uşi Porta Doors cu structură din pal tubular, finisaj CPL stejar Milano 2, pe toc metalic gri antracit.
UsiCraiova_CEZ

Instantanee din timpul montajului la CEZ Oltenia.

 

De remarcat este şi parteneriatul încheiat cu o altă companie locală care este specializată în importul şi distribuţia mânerelor de uşi  – Feroneria Italrom, cunoscută mai ales ca www.maneresiusi.ro

Detalii şi informaţii suplimentare pe site-ul companiei www.usicraiova.ro