Meniu principal

Uși Siatec livrate la Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

stadionul_oblemenco_siatec

Stadionul Ion Oblemenco reprezintă cea mai mare investiție din Craiova în momentul de față ( 52 de milioane de euro ) și a intrat în rândul stadioanele de top din țară. Aproximativ 31.000 de persoane sunt așteptate să ocupe locurile la meciurile echipe de fotbal CSU Craiova.

Proiectul stadionului din Craiova a fost unul complex, divizia Siatec specializată în automatizări acordând o atenție sporită și furnizând soluții optime, în funcție de fiecare cerință în parte.
Colaborarea cu Siatec a cuprins cele două părți importante ale proiectului: stadionul  ( intrările automate pentru acesta ) și hotelul din incintă pentru care au fost alese soluții Siatec: uși metalice, uși metalice rezistente la foc, uși laminate CPL, motoare uși pentru aport aer Simon RWA folosite în spații aglomerate.

Ușile metalice rezistente la foc pot avea rezistență între 30 și 120 de minute. Au ca scop izolarea în caz de incendiu a unor încăperi. Gama largă de tipuri, dimensiuni si nivel de accesorizare permite adaptarea la cerințele oricărui proiect. Ușile metalice au posibilitatea de a fi customizate cu diverse tipuri de tocuri, vitrări rezistente la foc, amortizoare, sisteme de control acces și alte accesorii.

Motoarele de uși pentru aport aer sunt folosite în spații aglomerate. În caz de  incendiu, ușile se deschid automat pentru a permite intrarea aerului proaspăt în clădire.

Soluții pentru Stadionul Ion Oblemenco Craiova au fost oferite și de o altă divizie Aluterm Group, Parkomatic, divizia specializată în sisteme de parcare, prin sistemul de ticketing și turnicheții de acces – click detalii aici.

 

SIATEC – specialiştii intrărilor automate
www.siatec.ro