Meniu principal

Uşi rotative şi turnicheţi dormakaba la Hermes Business Campus

hermes_business_campus_dormakaba

Hermes Business Campus este un complex de clădiri de birouri din zona Pipera – Bucureşti, situat pe Bd.Dimitrie Pompeiu, nr.5-7.
Hermes Business Campus include 3 clădiri cu o suprafaţă închiriabilă de 78.000 m². Clădirile dispun de 4 niveluri subterane pentru parcare, parter şi 8 etaje. Spaţiile au specificaţii de clasă A şi certificare BREEAM “Excelent”.
Complexul este închiriat către companii de top precum Xerox, Genpact, DB Schenker, Luxoft, Mondelez, Ambasada Olandei, Elefant sau Regus.

Proiectat în conformitate cu cele mai stricte standarde internaţionale, Hermes Business Campus beneficiază de toate progresele tehnologice privind construcţiile sustenabile, flexibilitatea spaţială şi eficienţa energetică.

Pentru echiparea intrărilor, dormakaba a furnizat două uşi rotative automate model Dorma KTV montate la intrarea din corpul A şi la intrarea din corpul C. Alte două uşi rotative manuale au fost instalate pentru accesul în curtea interioară.

Pentru control accesul persoanelor în interiorul celor 3 clădiri dormakaba a livrat turnicheţi model KABA Argus HSB E10. Acest model de turnichet batant este format dintr-o singură unitate, cu două canate fabricate din policarbonat transparent şi cu pasaj de trecere monitorizat de senzori; el permite accesul bidirecţional, pasajul de trecere fiind monitorizat de un sistem de senzori cu rază scurtă de acţiune.

Soluţiile de acces dormakaba – uşă rotativă şi turnicheţi, secvenţă din filmul de prezentare OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING – Proiect Hermes Business Campus, corp B ( filmul complet click aici ).

OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING – antreprenor general pentru construcţia clădirilor B1, C2 si A3. Lucrări executateinfrastructură: 4 subsoluri (2 subsoluri în sistem top-down); suprastructură: Parter + 8 etaje + etaj tehnic parţial; lucrări de arhitectură şi instalaţii „base-build”; lucrări de arhitectură si instalaţii „fit-out”.

Hermes Business Campus
Dezvoltator – ATENOR
Arhitectură –  West Group Architecture
Antreprenor General – Octogon Contracting & Engineering
Faţade – Al-Promt / perete cortină: Schüco FW50+ SG; uşi şi ferestre: Schüco ADS 65/AWS 102

hermes_business_campus_perspectiva

 

dormakaba – un pas inteligent pentru soluții de acces inteligente
www.dormakaba.ro