Meniu principal

Uşi rapide pentru camere curate – soluţiile oferite de Gunther Tore România

solutii_camere_curate_gunther_tore

O cameră curată este definită ca un mediu controlat în care se pot desfăşura activităţi sub norme de siguranţă prestabilite şi atent controlate si verificate.
Într-o cameră curată aerul este filtrat permanent pentru a îndepărta particulele şi impurităţile care pot dăuna producţiei din domeniul specific.

Temperatura si umiditatea încăperii sunt atent controlate pentru a proteja echipamentele sensibile la diferenţe de mediu.
De asemenea presiunile absolute ( faţă de exterior ) din încăperi sunt diferite astfel încât aerul să circule dinspre interior spre exterior. 

provocari_camere curate

În conformitate cu standardul ISO 14644-1/2015, incinta denumită camera curată este o încăpere în care concentraţia de particule în suspensie în aer este strict controlată.
Altfel spus, o cameră curată este o incintă cu un mediu strict controlat în care se desfăşoară diferite activităţi care necesită condiţii deosebite de lucru. Ea este construită şi folosită în aşa fel încât să reducă şi să limiteze introducerea, generarea şi reţinerea de particule în interior. Alti parametri importanţi cum ar fi, temperatura, umiditatea şi debitul / presiunea aerului sunt controlaţi în funcţie de necesităţi.

camere_curate_control_unit

Uşile pentru camere curate trebuie să se alinieze normativelor şi să fie certificate în acest sens. Gunther Tore România are în portofoliu său de produse uşi rapide certificate, soluţiile oferite, pentru fiecare model în parte,  fiind disponibile accensând link-urile de mai jos

usa_rapida_Dynaco_D_313

Uşa rapidă DYNACO D-313 Cleanroom

usa_rapida_Dynaco_D_311

Uşa rapidă DYNACO D-311 Cleanroom

magic_switch_deschidere_contactless

MAGIC SWITCH deschidere contactless

 

Gunther Tore România
www.gunther-tore.ro