Meniu principal

Uși glisante semiermetice Wiejak – uși speciale pentru industria medicală

usi-glisante-semiermetice-vertical-design (1)

Ușile culisante semiermetice sunt esențiale în mediile unde igiena maximă și izolarea termică sunt caracteristici necesare. În general, ușile glisante semiermetice – manuale sau automate își găsesc aplicabilitatea în sectorul medical. Acestea sunt potrivite pentru camere de recuperare, saloane de pacienți, farmacii etc.

Ușile semiermetice au o suprafață plană și uniformă realizată din inox sau oțel galvanizat, cu caracter antibacterian. Aceasta împiedică acumularea particulelor de murdărie, previne infiltrațiile de apă, crearea curenților de aer care ar putea destabiliza climatul interior și răspândirea agenților patogeni. Foaia de ușă este umplută cu spumă poliuretanică ce garantează o construcție stabilă, precum și izolarea termică și fonică.

usi-glisante-semiermetice-vertical-design (3)

Avantajul major al ușilor semiermetice este dat de accesului rapid și ușor, aspect important în condițiile în care se dorește menținerea unui mediu steril. Șina de culisare este executată din inox ce asigură o durabilitate deosebită având în vedere numărul mare de cicluri de funcționare.

Datorită sistemului de automatizare cu care pot fi prevăzute, deschiderea și închiderea ușilor semiermetice se face silențios și fără vibrații, aspect deosebit de important pentru condițiile de lucru din spitale.

usi-glisante-semiermetice-vertical-design (2)

Siguranța la utilizare a ușilor culisante semiermetice este completată de fotocelulele conductoare care detectează orice obstacol ce ar putea împiedica închiderea sau avarierea canatului.

Ca si posibilități de deschidere, ușile glisante semiermetice pot fi prevăzute cu închizători electrice, senzori de proximitate, cititoare de card, display alphanumeric etc. În ceea ce privește constrângerile legate de dimensiuni, acestea nu există – ușile glisante pot fi realizate în funcție de specificațiile proiectului.

 

www.vertical.ro