Meniu principal

Uşi glisante automate RECORD STA 21 – prezentare produs

 

usi_glisante_sta_21_record_gallery

Modelul record STA 21 este proiectat pentru a îndeplini cerinţele pentru aplicaţii cu uşi de uz redus şi mediu-intens. Acesta este disponibil în variantele de uşi glisante standard într-un canat sau în 2 canaturi, în versiunea clasică sau telescopică.

Agrementate pentru cele mai înalte nivele de securitate
Linia de produse record STA 21 respectă toate normele şi standardele aplicabile, europene şi naţionale, inclusiv DIN 18 650, EN 16 005 şi EN ISO 13 849.

record_logo_pagina

Tehnologii record STA 21 pentru aplicaţii de uz redus-mediu
Majoritatea componentelor sunt preluate din faimosul record STA 20, care şi-a dovedit eficienţa pe pieţele globale, dar sunt dotate cu motoare electrice mai mici, mai uşoare, cu comenzi special modificate.
record STA 20 efectuează o comunicare eficientă între operator, senzori şi telecomandă, ceea ce sporeşte funcţionalitatea şi siguranţa. Proiectantii au acordat o atenţie specială asigurării unei durate de funcţionare lungi, fără probleme.
Prin predefinirea deplasării foilor uşii, se elimină declanşările inutile ale impulsurilor de deschidere. Mişcările de deschidere nedorite (aşa-numitele “efecte fantomă”) precum autodeclanşarea se pot elimina complet, datorită capacităţilor de autoînvăţare ale lui record STA 20.

Design deosebit
Toate modelele au acelaşi sistem de profile, care are linii clare, elegante şi un design general atrăgător. Aceste numeroase opţiuni de design permit integrarea sistemelor de uşi record într-un mod armonios, într-o clădire, sau transformarea lor într-o caracteristică stilistică bine definită.

usi_glisante_record_STA21_st
sta_21_usi_record_office
Cele mai importante funcţii
Comanda prin microprocesor de 32-biţi permite o varietate largă de moduri de operare şi funcţii. Modul de operare se selectează intuitiv, cu ajutorul telecomenzii electronice BDE-D; afişajul ofera posibilitatea alegerii textului în mai multe limbi de circulatie internaţională.
Convenabilă şi uşor de utilizat se poate folosi şi pentru a regla sau modifica parametri uşilor, precum viteza de închidere şi deschidere a uşilor, lăţimile de deschidere pentru o deschidere redusă, durata perioadelor de deschidere etc. Alternativ, reglarea parametrilor se poate face şi mecanic, cu ajutorul comutatorului cu taste.
modele_sta_21 
usi_record_sta_21Echipamente de siguranţă
record STA 21 poate fi echipată cu o închidere motorizată cu broască. Dotarea cu şine de pardoseală de siguranţă, cu lame prelungite, poate contribui şi ea la sporirea nivelului de protecţie anti-efracţie. O altă opţiune disponibilă este deblocarea manuală din interiorul sau din afara clădirilor, pentru a garanta deschiderea uşilor automate în timpul penelor de curent. Opţiunal uşa poate fi echipată cu un acumulator dotat cu monitorizare a încărcării, pentru deschiderea sau închiderea uşilor în caz de urgenţă. Pentru piaţa franceză, furnizăm chiar un sistem de deschidere în caz de urgenţă CO48, dar cu restricţii referitoare la lăţimile canaturilor.

 
Dispozitive periferice record: senzori şi telecomandă
O contribuţie decisivă la succesul produselor record este faptul că Record este printre puţinii producători de uşi automatesensor_recordcare dezvoltă şi realizează atât partea de hardware cât şi cea de software, care se regăsesc în dispozitivele de comandă şi cu senzori. Acest lucru permite implementarea îmbunătăţirile în cel mai eficient mod posibil.
Descarcă documentaţie:Usi glisante automate Record STA 21 – catalog prezentare
Detalii suplimentare:SIATEC – Aluterm Group: www.record-romania.com, marketing@aluterm.ro