Meniu principal

Uși frigorifice de la Vertical Design

Usi_frigo_glisante_Coolit

Ușile destinate industriei alimentare sunt proiectate special pentru a îndeplini cerințele stricte de igienă și pentru a menține temperaturi constante.

Acestea au o construcție robustă și stabilă și asigură izolarea termică datorită interiorului umplut cu spumă poliuretanică. În plus, sunt ușor de manevrat atât în varianta manuală, cât și în cea automatizată.

Ușile frigorifice își găsesc aplicabilitatea în abatoare, depozite alimentare, încăperi de procesare a produselor din carne, fabrici de conserve, firme de catering, depozite de legume și fructe, congelatoare, tuneluri frigorifice, centre de distributie etc.
Usi_alimentare_pivotante_refrigerare_inox

În funcție de necesitățile proiectului, Vertical Design poate livra:

  • uși glisante semi-ermetice pentru atmosferă controlată, operate manual sau electric
  • uși batante (pe balamale) din oțel inoxidabil sau PVC armat
  • uși pivotante multifuncționale din tablă galvanizată și vopsită sau oțel inoxidabil
  • uși tip ghilotină
  • cortine din fâșii PVCUsa_glisanta_inox_refrigerare_cu_actionare electrica

Soluțiile cele mai potrivite vor fi alese in functie de specificațiile proiectului, trafic, tipul golului de ușă și proprietățile dorite. În funcție de tipul ușii, opțional, acestea pot fi prevăzute cu hublou, închizător hidraulic, unitate de motor electric, celule foto-conductoare pentru detecția traficului pietonal/ vehiculelor, grile de aerisire, praguri, sisteme de blocare automată etc.

Detalii suplimentare pe site-ul Vertical Design www.vertical.ro