Meniu principal

Uşi din sticlă cu izolare fonică, stil şi eleganţă nordică de la Deko ( Danemarca )

Confortul fonic şi asigurarea confidentialităţii discuţiilor reprezintă condiţii de bază privind compatimentarea unui birou modern, actualele spaţii destinate managerilor sau sălile de sedinţe dar şi cabinetele de avocatură sau cele medicale impunând adoptarea unor soluţii care să asigure o izolare fonică corespunzătoare.
Deşi mai puţin întâlnite până acum în România, compartimentărilor cu izolare fonică sunt din ce mai des solicitate, fiind astfel incluse în proiectele arhitecţilor specializaţi în amenajările interioare de birouri.

Din gama de soluţii şi produse prezente pe piaţa românească, gama DEKO ( Danemarca ) promovată în România de Simax Automatic se distinge prin calitatea profilelor şi sistemelor, prin soluţiile complete şi prin designul modern şi elegant.

Modelul de uşă din sticlă cu izolare fonică DEKO DG  este proiectat folosindu-se un cadru din profile de aluminiu, placat cu panouri din sticlă securizată, foia de uşă având o suprafaţă continuă şi oferind un aspect elegant. 

Datorită construcţie modulare, uşile DEKO DG se pot livra conform dimensiunilor solicitate de client, fiind disponibile atât în varianta într-un canat cât şi în cea cu 2 canate.

usi_izolare_fonica_deko_1

Pentru o izolare fonică eficientă, în profilul inferior al uşii este montată o garnitură automată de etanşare, gradul de izolare certificat al uşii fiind de 35 db.

Sticla care plachează cadrul uşii este transparentă iar profilele sunt finisate standard negru sau argintiu ( aluminiu eloxat). In funcţie de designul interior sau la solicitarea beneficiarilor,  sticla securizată sau profilele pot avea şi alte finisaje.

Din punct de vedere tehnic, uşa din sticlă cu izolare fonică DEKO DG poate fi instalată într-un ansamblul de compartimentare din sticlă DEKO dar şi separat, în cadrul unor goluri de zid din căramidă sau rigips.
deko_toc_detaliu

 

Simax Automatic, Bucureşti
office.simax@gmail.com, www.simax.ro
tel 021 313 23 00, 021 313 23 08