Meniu principal

Uși de hangar Butzbach la Țiriac Air Terminal

tiriac_air_usi_hangar_butzbach

Țiriac Air, companie înființată în anul 1997, este cel mai important operator charter specializat în servicii VIP și corporate din România.
Totodată, este singura companie de profil care deține un terminal de business și un hangar în care se desfășoară activități autorizate de întreținere în regie proprie. “Țiriac Air oferă o gamă integrată de servicii precum: accesul la un terminal privat, aviație comercială, mentenanță, consultanță, managementul aeronavelor și experiență VIP.
Oferind servicii complete, Țiriac Air și-a construit propriul hangar asigurându-și astfel o baza de întreținere tehnica proprie certificata la nivel internațional.
tiriac_air_exteriortiriac_air_interiorUși le intrare în hangar au fost livrate de compania germană Butzbach, aceastea, cu o lungime de 40 de metri și o înălțime de 9 metri, fiind printre cele mai mari uși de hangar instalate în România.

Cu peste 700 de uși pentru hangare livrate, Butzbach este lider de piață detasat în Europa. Folosind materiale de cea mai bună calitate finisate până la cel mai mic detaliu și soluții tehnice atent studiate, Butzbach reușește să atingă dimensiuni impresionante: până la 400m deschidere și până la 45m înălțime.

Ușile de hangar Butzbach prezentate în 3 minute

În România ușile Butzbach ( uși rapide, uși industriale și uși de hangar ) sunt comercializate și livrate de Günther Tore România ( București ), specialiștii firmei asigurând și consultanța tehnica sau consilierea în alegerea celor mai bune soluții tehnice
Günther Tore România – tel: + 40 21 411 60 37, email: office@gunther-tore.ro, , www.gunther-tore.ro

Sursa foto: Țiriac Air