Meniu principal

Uşi de garaj basculante model Berry Hörmann în oferta Door Sistem Service

usa_basculanta_berry_door_sistem

Modelul de uşă basculantă Berry, produs de compania germană Hörmann este, probabil, cel mai vândut model din Europa, fiind recomandat pentru echiparea garajelor rezidenţiale, individuale şi neîncălzite iar construcţia simplă îl face să fie ideal pentru utilizarea închiderilor garajelor prefabricate.

Uşa basculantă Berry – confort şi siguranţă maxima!
Totul vorbeşte în favoarea originalului: calitate şi siguranţă, aspect şi confort şi o tehnică rafinată. În fiecare uşă Berry se ascunde experienţa a peste 50 e ani de know-how în domeniul construcţiei de uşi de garaj.

Avantajele uşilor de garaj Hörmann
• Made in Germany – Toate părţile componente ale uşii şi ale sistemului de acţionare sunt concepute şi fabricate chiar de către Hörmann. Teste de lungă durată, efectuate în condiţii reale, garantează calitatea deosebită a produselor de serie sofisticate, marca Hörmann.
• Calitate de marcă certificată – Uşile şi sistemele de acţionare ale firmei Hörmann se potrivesc în proporţie de sută la sută, iar siguranţa acestora a fost testată şi certificată de institute independente recunoscute.
 Performanţă durabilă – Mulţumită soluţiilor tehnice deosebite şi a unui sistem de asigurare a calităţii lipsit de orice compromisuri Hörmann acordă 10 ani garanţie la toate uşile basculante şi 5 ani garanţie la sistemele de acţionare marca Hörmann

Telecomenzi exclusiviste: telecomenzi BiSecur, în afară de suprafaţa strălucitoare neagră sau albă, cu aspect de lac pentru piane, fascineaza si prin forma elegantă, deosebit de plăcută și ergonomică.
bisecur_hormann

Închiderea şi deschiderea unui garaj folosind o uşă basculantă este extrem de simplă: la deschidere, uşa basculantă Berry  basculează spre exterior apoi se pliază în plan paralel, la interior, sub acoperişul garajului.

usa_basculanta_berry_hormann_detalii_constructive

Detalii şi informaţii suplimentare despre uşa basculantă Berry de la Hörmann se pot afla accesând pagina specială, click aici

Door Sistem Service, Bucureşti
www.doorsistem.rooffice@doorsistem.ro, tel 031 409 00 00