Meniu principal

Uşi automate Geze la noul terminal al Aeroportului Arad

Investiţia de 2 milioane de euro care vizează transformarea terminalului Cargo a Aeroportului Arad într-un nou terminal pentru plecări se apropie de finalizare, termenul anunţat fiind 31 martie 2016.
Pentru căile de acces, proiectanţii noului terminal au ales varianta cu uşi glisante automate oferită de Geze România fiind cunoscut faptul că subsidiara locală a companiei germane oferă pachete complexe care integrează mai multe produse Geze şi, îşi asumă şi responsabilitatea pentru implementarea corectă a soluţiilor oferite.
geze_aeroport_arad
usi_geze_aeroport_arad

Interesant este mecanismul de finanţare, modernizarea Aeroportului Arad  realizându-se în totalitate din fondurile constructorului. Acesta a asigurat fondurile necesare, iar aeroportul va trebui să plătească valoarea lucrării într-o perioadă de patru ani de zile. „Atât cofinanţarea de 5 la sută a aeroportului, cât şi restul de 95 la sută care reprezintă credit furnizor, fiind garantate de Consiliul Judeţean Arad” –  Nicolae Ioţcu, preşedintele CJ Arad.
Icco Energ ( din Braşov ) a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judetean, valoarea contractului fiind de 8,2 milioane de lei plus TVA.

Sursa foto: Arad Online