Meniu principal

Uşi armonice RTH la cel mai mare heliport SMURD din România

smurd_usa_armonica__rth

Finalizat la sfârşitul anului trecut, heliportul SMURD Constanţa este considerat cel mai mare şi mai modern heliport din România,  investiţia de peste un milion de euro fiind asigurată din fonduri private, de Fundaţia SMURD.
Pentru închiderea noului hangarul al heliportului, proiectanţii au ales soluţia folosirii unor uşi industriale armonice automate, firma RTH Proconstruct Bucureşti fiind cea selectată pentru a le furniza şi monta. Versatilitatea, calitatea uşilor armonice RTH dar şi serviciile post-vânzare au constituit cele mai importante argumente care au fost luate în calcul de beneficiari în alegerea furnizorului.
hangar_smurd_usa_rth

Prezentare uşi armonice RTH Proconstructrth_logoUşa armonică RTH este fără şină inferioară şi permite o utilizare la maxim a spaţiului disponibil.
Uşile armonice sunt formate din panouri de oţel, cu toc de aluminiu iar şina de glisare este din oţel galvanizat. Etanşarea este realizată cu perii de PVC ( sus şi jos) şi garnituri din EPDM pe lateral. Toate accesoriile ( balamale, cărucioare de glisare, mâner şi blocatori ) sunt vopsite în culoarea neagră.

Motorul uşii armonice este proiectat pentru o folosire intensivă având încorporat şi un sistem de deblocare pentru cazurile de urgenţă, când nu există curent electric.
Opţional, se poate opta pentru: fotocelule, detector acustic-luminos, deblocator cu mâner şi cheie montat pe tocul lateral, ferestre cu colţuri rotunjite, grile de ventilaţie, mecanism antipanică cu unul sau doua puncte de închidere, zăvor exterior, uşă pietonală cu sau fără prag.
Ca performanţe constructive, o uşă armonică se poate construi având până la 33 metri lăţime şi o înălţime de până la 7 metri.

Film realizat imediat după montajul uşii armonice RTH Proconstruct la Heliport SMURD Constanţa.

 

Pentru detalii şi informaţii suplimentare
pe site RTH Proconstruct SRL, la secţiunea special dedicată, click aici

 

Sursa foto hangar – elicopter: Reporter NTV