Meniu principal

Uşă rotativă automată dormakaba montată la Hotel Mara din Baia Mare

hotel_mara_usa_rotativa_dormakaba

Considerat cel mai avangardist şi grandios hotel din regiunea nordică a ţării, Hotel Mara din Baia Mare a fost inaugurat în 1986, reuşind în cei peste 30 de ani de la inaugurare să îşi păstreze intact renumele, atât prin arhitectură şi eleganţă dar şi prin calitatea serviciilor oferite celor care i-au trecut pragul.

Datorită poziţionării hotelului într-un spaţiu complet deschis şi faptului că intrarea principală nu a fost prevăzută cu un windfang, accesul fiind făcut printr-o simplă uşă glisantă automată, a existat încă de la început un disconfort termic în holul de la recepţie iar eficienţa energetică a spaţiului a fost foarte scăzută.

Soluţia pentru rezolvarea acestor inconveniente majore a constat în montarea unei uşi rotative automate, modelul ales fiind Dorma KTV furnizat de dormakaba România, reprezentanţa locală a cunoscutei companii dormakaba.
dormakaba România a furnizat întreg panoul frontal al intrării, cuprinzând pe lângă uşa rotativa şi cele două uşi de evacuare echipate cu bare antipanică aplicate şi cu amortizoarele aferente.

usa_glisanta_veche_hotel_mara
Vechea intrare principală Hotel Mara

Datorita noi configuraţii, pe lângă rezolvarea inconvenientelor legate de disconfortul termic, a fost rezolvată şi problema asigurării unor căi de evacuare eficiente, conform normativelor actuale ISU.

usa_rotativa_noua_hotel_mara
Noua intrare principală Hotel Mara, cu uşă rotativă automată şi cele două uşi de evacuare

Cu o prezenţă în peste 130 de ţări, dormakaba îşi desfăşoară activitatea atât la nivel global, cât şi local. având un portofoliu extins şi complet de servicii în domeniile siguranţei şi accesului în clădiri şi oferind soluţii de siguranţă şi acces inovatoare şi fiabile pentru în hoteluri, magazine, săli de sport, aeroporturi, spitale, în casă sau la birou.

www.dormakaba.ro