Meniu principal

Uşa rapidă Dynaco D-313 Cleanroom, singura uşă rapidă care a obţinut clasa 6 de curăţare a aerului

usa_rapida_Dynaco_D-313_Cleanroom_certificata

DYNACO este lider mondial în tehnologia ușilor de mare viteză. 
Înființată în 1987, DYNACO a dobândit o vastă experiență în domeniu uși de înaltă performanță iar cu ușile din noua generație Cleanroom, continuă să investească pentru a depăși așteptările în ceea ce priveşte calitatea și performanța.

Conform testelor realizate de Institutul German Fraunhofer atât perdeaua din PVC a D-313 CLEANROOM LF cât și mecanismul de acționare sunt potrivite pentru a fi utilizate în încăperile curate care îndeplinesc clasa de curățare a aerului 6 conform ISO 14644-1.
Ambele fețe ale perdelei D-313 CLEANROOM LF sunt recomandate în principal pentru a fi utilizate în zone igienice până la clasa GMP C.

Avantajele folosirii uşilor rapide D-313 CLEANROOM LF:

Evita contaminarea spaţiilor
Timp redus al ciclului închis/deschis ajută la reducerea transferul de aer și în consecință scade contaminarea camerei curate. Prin alegerea soluției corespunzătoare DYNACO, contaminarea nu are nici o șansă să pătrundă într-o camera curată.
dynaco_cleanroom_1

Păstrată perfect curată
Suprafața perdelei din PVC DYNACO este netedă și fără neregularități. Nu conține nici bare nici alte părți pe care s-ar putea acumula impurităţi fiind foarte ușor de curățat.
dynaco_cleanroom_2

Menţine presiunea
În mediile curate, este important a păstra zonele critice în suprapresiune. Cortina flexibilă a uşii rezistă perfect la diferențele de presiune iar etanșarea menține presiunea aerului la nivelul necesar.
dynaco_cleanroom_3

 

Performanțe ridicate pentru uşa rapidă D-313 CLEANROOM LF

D-313_CLEANROOM_LF_detaliu

Economie de energie
Ușile DYNACO conservă energia în două moduri. În primul rând, design unic asigură cel mai rapid ciclu total de deschidere / închidere din industrie. Durata scurtă a ciclului, configurația avansată de interblocare și aerisire reduce semnificativ transferul aerului, îmbunătățind astfel eficiența camerei.
În plus, DYNACO încorporează o tehnologie de etanșare brevetată care oferă cea mai mare etanșare posibilă în jurul valorii maxime.

Extrem de sigură în utilizare
Fără componente rigide, perdelele moi și flexibile ale usii rapide DYNACO nu pot răni oameni care se lovesc accidental de ușă. Cortina moale nu prezintă nici un risc pentru o persoană deoarece nu conține componente rigide care ar putea să o lovească.

Costuri reduse in utilizare
Usile rapide DYNACO sunt prevăzute cu un sistem patentat de reparare. Când este dislocată, cortina revine automat în ghidajele laterale, fără a fi nevoie de intervenția cuiva. În acest fel se pot evita disfunctionalitățile costisitoare și consumatoare de timp pentru intervențiile tehnice de service.

Durată lungă de viață
Perdelele ușii rapide DYNACO conțin părți care sunt supuse foarte puțin uzurii, cortina flexibilă fiind foarte rezistentă. În acest fel, ușile DYNACO pot funcționa perfect în timpul a câtorva sute de mii de cicluri de deschidere.

Foarte eficientă
DYNACO oferă o gamă largă de comenzi de deschidere. Deschiderea sau închiderea automată duce la economii considerabile de timp și îmbunătățește eficiența operațiunilor zilnice. Pentru deschidere este recomandat echipamentul touchless Magic Switch

Informații și detalii suplimentare se pot afla accesând pagina specială de pe site-ul Günther Tore România, click aici

 

Günther Tore România
www.gunther-tore.ro