Meniu principal

Uşa industrială Butzbach HT în oferta de produse Günther Tore România

gunther_tore_spacelite_ht40

HT40 Butzbach – uşa industriala, cu împachetare la buiandrug, cu panouri de 40mm, până la 9m lăţime şi 5,5m înălţime, acum la preţuri accesibile!

Materialul deosebit din care este produsă – panourile din fibra de sticlă, sistemul de deschidere ( ridicarea şi depozitarea a panourilor în poziţie verticală unul lângă altul pe console deasupra golului ), execuţia de o calitate excepţională, sunt elemente care se regăsesc doar la uşa industrială Butzbach HT, devenită deja o emblemă consacrată a companiei germane Butzbach.

Fibra de sticlă – un material excepţional!buiandrug_detaliu
Fibra de sticlă produsă de Butzbach printr-o metodă proprie este un material versatil, durabil şi robust, cu un nivel ridicat de transluciditate, conferind astfel interioarelor o luminozitate crescută si un mediu de lucru plăcut.
Transmiterea luminii: până la 78%!
Cheltuielile de iluminare se reduc, iar radiaţiile UV sunt 100% absorbite.
Pe lângă avantajele panourilor din fibră de sticlă, sistemul unic de deschidere pe verticală, cu depozitarea panourilor la buiandrug, conferă uşii un caracter de unicitate şi asigură o extraordinară economie de spaţiu.

Domenii de utilizare: fabrici şi unităti de producţie, ateliere si show-room-uri auto, garaje pentru masini şi utilaje, hangare pentru avioane mici şi elicoptere.

 

Detalii şi informaţii suplimentare: Günther-Tore/Uşi cu împachetare la buiandrug