Meniu principal

Ușa glisantă SlideSilent, o colaborare între dormakaba și Eclisse

sistem_usa_glisanta_slide_silent

O soluție pentru o ușă glisantă automată, complet ascunsă în perete – fără contact, fără bariere și extrem de silențioasă

SlideSilent reprezintă o combinaţie între un operator automat pe pernă magnetică CS 80 Magneo, produs de germanii de la dormakaba și un sistem de glisare produs de italienii de la Eclisse care include structura metalică de compartimentare care este încastrată în perete.

Excelenta comoditate în utilizare și comportamentul unic de funcționare caracterizează operatorul automat al ușii glisante CS 80 MAGNEO. Ușa este acționată magnetic fiind extrem de silențioasă în timpul funcționării.
În plus, modul de acționare permite niveluri de siguranță de neegalate pentru orice utilizator.

Sistemul Eclisse permite panoului de ușă să culiseze, fie la stânga, fie la dreapta, atât în pereţi de zidarie, cât și în pereţi de gips-carton. Acest sistem înglobează funcţionalitatea perfectă și calitatea superioară a oricărui sistem Eclisse, fiind fiabil, robust şi potrivit în diferitele situaţii, atât în cazul reamenajărilor, cât și în cazul construcţiilor noi.

Deschiderea ușii se poate face complet automat prin intermediul senzorului de mișcare, acţionând un buton sau se poate face manual. De asemenea, pentru instalarea în zonele publice, unde este obligatorie îndeplinirea unor cerințe de protecție împotriva incendiilor sau a siguranţei în utilizare, există accesorii suplimentare pentru a echipa corespunzător ușa glisantă.

SlideSilent este furnizat in kituri destinate golurilor de ușă cu lăţimile de: 900 mm, 1.000mm și 1.100mm

slide_silent_eclisse_dormakaba_modele

SlideSilent este recomandat pentru uși cu o greutate de până la 80 kg, opţional existând posibilitatea echipării cu un sistem de blocare electromagnetică; ușa se poate bloca printr-o comandă radio sau, de exemplu, se poate deschide doar din interior, orice comandă externă fiind suprimată.
În cazul întreruperii alimentării, dispozitivul este deblocat automat și ușa poate fi deschisă manual.

Usa glisantă SlideSilent este disponibilă la vânzare în acest moment în Germania și Austria iar un pliant de prezentare în limba germană este disponibil printr-un simplu click aici.

www.eclisse.de/Produkte/Zubehoer/Automatisierte-Schiebetuerloesung