Meniu principal

Uşa glisantă Levolan 120 GEZE – premiul pentru inovaţie şi design Iconic Awards 2017

geze_levolan_120

Premiul Iconic Awards – Inovare pentru interior reprezintă unul din cele mai prestigioase premii din industria globală de design, acesta fiind conferit de German Design Council. Uşa glisantă Levolan 120 a câştigat premiul în cadrul categoriei corpuri de interior şi ca o recunoaştere suplimentară, modelul va fi prezentat în cadrul expoziţiei de la Köln organizat de Kölnischer Kunstverein ( Institutul de Artă Contemporană ) care se va desfăşura în perioada 16-22 ianuarie 2017.

Levolan 120 s-a impus prin designul de calitate, gradul de inovare, funţionalitatea sa deosebită, prin siguranţă şi accesibilitatea. Cu forma sa compactă şi designul deosebit uşa glisantă Levolan 120 este recomandată pentru orice tip de montaj fiind perfectă pentru orice design de interior.
Întreg sistemul Levolan 120 este integrat într-un profil de doar 50mm iar amortizorul SoftStop Levolan se poate integra în interiorul şinei, conferind astfel un plus de eleganţă şi confort. Sistemul de cărucioare cu role asigură glisarea cu uşurinţă şi fără efort a unor panouri grele ( până la 120 kilograme ), acestea fiind ghidate uşor şi în condiţii de maxima siguranţă.

 

new-levolan-120-detaliu

Despre German Design Council
Este o iniţiativă a Bundestag-ului german ( Parlament ) având ca principal obiectiv promovarea şi creşterea calităţii mediului de viaţă prin design. Prin Iconic Awards s-a creat o platformă unică care reuneşte arhitecţi, designeri şi pe toţi cei care activează în industria de design de interior iar un juriu cu o înaltă pregătire şi independent ( reprezentanţi din domeniul proiectării, comerţului şi mass-mediei ) desemnează câştigătorii diverselor categorii.

 

Detalii complete despre Levolan 120 pe site-ul GEZE România – click aici