Meniu principal

Uşa glisantă Imago de la AGB, soluţia ideală pentru proiecte cu un design de înaltă clasă

usa_glisanta_premium_imago_agb

Arhitectul Matteo Grotto, creatorul acestui sistem revoluţionar, propune prin IMAGO un design inovativ, minimalist, menţinând totodată performanţele sistemului de glisare CLIMATECH.

Suprafaţă vitrată foarte mare şi ramă îngustă de doar 2 cm crează senzaţia unui spaţiu fără limite. Traversa inferioară a panourilor a fost eliminată iar suportul de prindere pentru sticlă a fost înlocuit de un profil subţire de aluminiu.

IMAGO vine cu accesorii ultra-performante precum: şina inferioară de culisare din fibră de sticlă de la CLIMATECH, un nou ghidaj superior îngropat care îmbunătăţeşte aspectul şi uşurează montajul şi profilul antiefracţie UNI-V.

Imago este, în ansamblu, un sistem inovativ de feronerie pentru uşi glisante ce păstrează în totalitate calitatea şi performanţe specifice AGB. Imago garantează etanşeizare termică, rezistenţă la factorii atmosferici şi siguranţă antiefracţie, mulţumită integrării pragului Climatech, a broaştei Poseidon şi a unei gamei inovative de accesorii special proiectate.

Uşa glisantă Imago reprezintă produsul AGB care a revoluţionat sistemele de glisare cu ridicare din lemn, fiind soluţia ideală pentru proiecte cu un design de înaltă clasă.

Detalii şi informaţii suplimentare, pe pagina specială Imago AGB, click aici

 

AGB ( Giacomo Albano Spa ) – Reprezentant România
Dana Comşa – 0743 228 344, comsadana@gmail.com