Meniu principal

Uşa glisantă de terasă Cor Vision Plus: minimalism, performanţă şi eleganţă marca Cortizo

cortizo_cor_vision_plus
Sistemul de glisantă pentru tâmplărie din aluminiu Cor Vision Plus de la Cortizo este recomandat, în special, pentru deschiderile cu dimensiuni mari care permit o luminozitate maximă, profilele de dimensiuni extrem de mici asigurând o suprafaţă de vitrare de 94%. Capacitatea extraordinară de vitrare permite folosirea unui pachet de sticlă de până la 54 mm garantand cele mai bune izolaţii termice ( Uw de la 0,9 (W/m²K) ) şi acustice ( izolare acustică maximă Rw=43 dB ) pentru un sistem cu aceste caracteristici.
 
Acest sistem este disponibil în configuraţii de foaie şi panou fix, 2 sau 4 foi iar dimensiunea maximă este de 4.000mm/foaie lăţime sau înălţime. Secţiunea centrală vizibilă este de doar 25 mm şi există posibilitatea de a ascunde complet profilele inferioare, superioare sau laterale.
 
Sistemul are posibilitatea de deschidere acţionată automat, greutatea maximă a unei foi fiind în acest caz de până la 700 kg în timp ce pe pentru deschidere manuală, greutatea maximă posibilă este de până la 400 kg. In plus, sistemul poate fi echipat cu închideri multipunct cu tijă cu/fără cheie. Rolele se montează pe toc iar foile au căi de rulare din inox ranforsat facilitând astfel o glisare extrem de uşoară şi silenţioasă. 
 
cortizo_cor_vision_plus_2
 
 

Film prezentare usa glisanta de terasa Cor Vision Plus

 
 
www.corvisionplus.com