Meniu principal

Stil şi performanţă la uşa de terasă AGB Climatech lemn-aluminiu

agb_Climatech_lemn_aluminiu

Uşa culisantă Climatech îşi păstrează toate performanţele şi în cazul versiunii lemn-aluminiu ( profile din lemn placate cu aluminiu ), îmbinând designul recunoscut cu o funcţionalitate ireproşabilă.
Nodurile centrale inovative Uni-V şi Easy, împreună cu camera de decompresie a nodului lateral acţionează ca o barieră eficientă împotriva factorilor atmosferici păstrând în acelaşi timp o estetică deosebită a întregului ansamblu.
Sistemul de feronerii pentru uşi culisante Climatech lemn-aluminiu este compatibil cu majoritatea tipurilor de profile de tâmplărie lemn-aluminiu.

 

prag_climatech_agbPragul Climatech este confecţionat dintr-un material compozit armat cu fibră de sticlă şi asigură atât o rezistenţă sporită cât şi o excelentă izolare termică iar finisajul special garantează o rezistenţă deosebită la zgârieturi.

 

uni_v_climatech_agbUni-V permite toleranţe ample de lucru şi garantează menţinerea performanţelor declarate chiar şi în cazul deformării naturale a lemnului, eliminând intervenţia în şantier cauzată de eventualele defecţiuni ale sistemului de culisare/liftare. 
Nodul central revoluţionar elimină orice punct de contact dintre toc şi foaia mobilă iar mişcarea de deschidere va fi întotdeauna fluidă şi silenţioasă.

 

easy_climatech_agbNodul central Easy este realizat din două profile de lemn pe care sunt montate o garnitură şi o perie.

 

nod_lateral_climatech_agbNodul lateral are o peria aplicată pe profilul din aluminiu, aceasta creând o cameră de decompresie la exterior şi acţionând ca o primă barieră împotriva apei, aerului sau a frigului.

 

Reprezentant AGB România: Dana Comşa comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
Distribuitori feronerie lemn: Euro-Wood SRL – IaşiW-tech SRL – Braşov 
Distribuitori feronerie PVC şi aluminiu:  Extruplast Logistic SRL / Fenstermarkt SRL