Meniu principal

United Business Center Tower Cluj

united-business-center-cluj

După The Office, la Cluj este în faza de livrare o nouă clădire de birouri, United Business Center Tower, proiect imobiliar fiind dezvoltat de Iulius Grup.
Imobilul are birouri de clasa A, 11 etaje, o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 10.000mp şi va fi certificată LEED. Având în vedere aceste două clădiri livrate dar şi dezvoltarea Liberty Technology Park ( Faza a II-a ) sau Cluj Business Center, despre Cluj se poate spune că a devenit cel mai important pol de dezvoltare imobiliară în 2014 , după Bucureşti.
ubc-logo Serviciile de designul şi proiectare au fost asigurate de Arhimar Cluj.
Imobilul beneficiază de soluţii de tâmplarie şi pereţi cortină de la Schüco International iar firma care s-a ocupat de faţade este Alusystem – Timişoara

united_business_center_tower
Sursa foto: DailyBusiness

Un lucru de marcat – dacă în perioada de bum imobiliar mass-media era sufocată de ştiri privind noile proiecte, acum dezvoltatorii preferă „discreţia” iar proiectele sunt demarate având deja semnate contractele de preînchiriere. În cazul de faţă, toată clădirea este închiriată doar de două firme: Endava cu 7.000mp şi Genpact cu 3.000 mp închiriaţi.

Momentan nu avem informaţii despre uşile de la intrarea principală; se vorbeşte de două uşi rotative însă nu există nici o confirmare. Iar compartimentările interioare ( birourile sunt de tip open-space ) au prevăzute, preponderent, cu uşi din sticlă.

 Sursa foto: Arhimar