Meniu principal

Un nou showroom QFort în Brașov

qfort_showroom_brasov

QFort a anunţat deschiderea pe 2 august a unui nou showroom în Brașov, pe str. Zaharia Stancu 6A, oferind  astfel o mai mare accesibilitate pentru clienţii companiei din regiunea Brașovului. Locaţia este situată într-o zona comercială ( lângă Mall Coresi ) dar și rezidenţială ( cartierul Tractorul, un cartier aflat în plină dezvoltare ), este aproape de drumul ocolitor de Est al Brașovului.

Promisiunea QFort  „Proiectat sa reziste” a fost – din primul moment al existentei companiei și este încă de actualitate de preocuparea continuă de a oferii clienţilor săi un nivel și mai ridicat al performanței produselor și serviciilor.

Noul showroom dispune de un spaţiu mai generos, de 60 mp, unde clienţii pot experimenta o gamă extinsă de soluţii și produse noi, complementare produselor expuse în showroom-ul QFort din str. Toamnei, Brașov. Evenimentul inaugurării a fost sărbatorit cu reduceri generoase pentru clienţii care au trecut pragul noului showroom QFort.

Casa Noastră, proprietar al brandului QFort, este cel mai mare producător naţional de sisteme de ferestre și uși din PVC cu geam termoizolant. Compania a fost înfiinţată în anul 1995, are capital în totalitate românesc. Investiţiile în fabrici au depășit 40 de milioane de euro până în acest moment. Casa Noastra, producătorul ferestrelor Qfort trimite la export două treimi din producţie iar pe piaţă din Italia, compania este considerată al doilea furnizor de ferestre și uși din PVC.

www.qfort.ro

qfort_showroom_brasov_inaugurare_1
qfort_showroom_brasov_inaugurare_2
qfort_showroom_brasov_inaugurare_3

Sursa foto: QFort