Meniu principal

Un nou manager de vânzări în cadrul Roto, pentru gama de produse „Door”

Roto_manager_Dieter_Manz_door_technology

Printr-un comunicat publicat zilele trecute, a fost anunţată numirea Dl. Dieter Manz ca manager de vânzări pentru gama de produse „Door” a Grupului Roto Frank.
Cu o expertiză bogată în domeniul feroneriei pentru uşi, noul manager va fi responsabil de clienţii actuali ai grupului şi de dezvoltarea pieţei feroneriei pentru uşi Roto la nivel european, raportând direct către Jens Busse, directorul de vânzări al diviziei Roto Window and Door Technology.

Prin această numire, oficialii Roto doresc o dezvoltare a grupul produsele din gama „Door”, acest segment având un potenţial de creştere extrem de important în următoarea perioadă.
Dacă anul 2017 a însemnat integrarea în cadrul grupului Roto a companiei Deventer ( specializată în producţia de garnituri pentru ferestre şi uşi ) si lansarea noului sistem de feronerie Roto NX, în acest an sunt de aşteptat mai multe „mişcări strategice” ale companiei pe acest segment al feroneriei pentru uşi. De altfel, odată cu acest comunicat, oficialii Roto au anunţat intenţia de a dezvolta „rapid gama de produse pentru uşi”, într-un mod care să garanteze succesul şi sustenabilitatea pe termen lung, orientarea către clienţi fiind una din cerinţele de bază.

www.roto-frank.com