Meniu principal

Ultima lună pentru înscrierea proiectelor la Romanian Building Award 2017

SHARE-BUCHAREST-2017

Cel mai mare eveniment de recunoaștere a excelenței în proiectarea și execuția spațiului construit

Romanian Building Award – Premiile Naționale pentru Spațiul Construit – este un proiect ambițios care a pornit la drum cu gândul la necesitatea edificării unei culturi a calității spațiului construit în România.
Proiectul, având ca inițiatori și organizatori Ordinul Arhitecților din România, Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii și Asociația Pro Event, își propune să identifice și să promoveze cele mai valoroase proiecte construite recent în România, proiecte care au potențialul de a deveni parte a patrimoniului național.

Romanian Building Awards are ambiția să devină cel mai mare eveniment de recunoaștere a excelenței în proiectarea și execuția spațiului construit din România. Proiectele sunt evaluate nu numai din punct de vedere estetic și tehnic, dar mai ales din perspectiva impactului social, cultural, economic pe care îl au asupra publicului larg.

rba_logo
”Am convingerea că trebuie să contribuim prin diferite mijloace la creșterea culturii construirii în România. Recunoașterea valorilor recente, ale prezentului și premierea lor este unul dintre acestea. Prin organizarea Romanian Building Awards, vrem să construim o tradiție din a celebra această componentă fundamentală a vieții noastre, spațiul construit”, a declarat Șerban Țigănaș, președintele Ordinului Arhitecților din România.

La Romanian Building Awards sunt invitate să participe proiectele finalizate în ultimii 2 ani.

 

www.rba.share-architects.com