Meniu principal

Turul virtual al standului Roto de la FENSTERBAU FRONTALE 2018

tur_virtual_stand_roto

Pe o suprafată totală de aproximativ 1100 metri pătraţi, standul ROTO a preluat cele patru teme cheie în ceea ce priveşte eficienţa, siguranţa, confortul şi designul si a legat produsele individuale de fiecare temă. Poziţionarea şi amplasarea exponatelor, precum şi modul în care vizitatorii sunt ghidaţi prin zona de expoziţie, au fost planificate astfel încât, vizitatorii să se reîntoarcă de fiecare dată în zona principală a standului.

Roto NX – noul sistem de feronerie oscilo-batanta pentru ferestre şi uşi de balcon – a fost, fără îndoială, ”piesa de rezistenţă” a standului Roto. Gama de produse – prezentată pentru prima dată în noiembrie 2017 şi disponibilă la nivel mondial de la începutul lui 2018 – a sărbatorit astfel lansarea oficială pe piaţă odată cu acest târg.

Pentru cei care nu au fost la târg dar şi pentru cei care au vizitat standul însă doresc să afle detalii suplimentare despre produsele prezentate, pe site-ul Roto există o aplicaţie specială prin care se poate vizita virtual standul de la FENSTERNBAU FRONTALE 2018.

Pentru a începe turul virtual, daţi click pe imaginea de mai jos. 
Folosiţi butoanele crosshair (1) pentru a naviga către zonele cu diferite exponate. Cel mai bun mod de vizualizare este fullscreen (2)

tur_virtual_roto_link

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro