Meniu principal

Turnicheţii Kone – siguranţă şi eleganţă

turnicheti_kone

Brandul KONE este cunoscut în România în principal prin lifturile instalate la mai mult de jumătate din clădirile noi de tip office, KONE Ascensorul SA ( KONE România ) fiind unul dintre principalii jucători de pe această piaţă.

Mai puţin cunoscută însă la fel de apreciată este şi gama de turnicheţi, KONE Turnicheţi 100 şi KONE Turnicheţi 50, două modele elegante de bariere cu senzori, la semi-înălţime, proiectate pentru clădirile publice, de afaceri sau aeroporturi, în timp de KONE Turnicheţi 30 este o soluţie tripod durabilă recomandată pentru clădiri cu flux mare de persoane ( complexe sportive, unităţi de învăţământ sau centre de tranzit ).

 

Despre KONE
KONE este al doilea producător mondial de ascensoare şi oferă soluţii inovative pentru ascensoare, scări rulante sau sisteme de control acces pentru clădiri. KONE vine în sprijinul clienţilor săi oferind solutii de la proiectare, producţie, instalare şi până la întreţinere si modernizare. În România, KONE oferă servicii complete incluzând service, modernizări şi reparaţii.

www.kone.com.ro