Meniu principal

Totul despre Parkomatic în mai puţin de 2 minute

parkomatic_the_office_cluj

Parkomatic, una din diviziile importante Aluterm Group, a lansat recent filmul de prezentare a soluţiilor şi produselor oferite clienţilor din România.
Întreg scenariu este axat pe soluţia completă Parkomatic implementată la complexul de birouri The Office din Cluj. Într-un minut și 40 de secunde sunt prezentate succint soluţiile complete oferite pentru un management complet și performant al parcării.

Soluții în regim 360 de grade pentru orice tip de parcare, fie ea on street, subterană, cu plata cu cardul contactless sau cu stații de încărcare pentru masinile electrice.

Soluţiile şi sistemele Parkomatic sunt orientate spre viitor, cu o viziune către orașele smart, specialiştii privind în perspectivă și alegând soluţii și sisteme de parcare ce ajută la decongestionarea traficului și protejează mediu înconjurator.

Sistemele LPR de recunoaștere a numerelor de înmatriculare, panourile ce afișează locurile libere, stâlpii retractabili, casa automată cu plată cash/card, toate pot contribuie la o modernizare a parcărilor din România și la oferirea posibilitatii de a te opri si stationa în punctele cheie ale unui orașului.

Iar pentru cei care doresc să afle detalii suplimentare despre solutiile Parkomatic dar şi realizările din ultima perioadă, broşura cu lucrările de referinţă, este accesibilă în format pdf, cu un simplu clik pe coperta de mai jos.
coperta_brosura_lucrari_referinta_parkomatic

www.parkomatic.ro