Meniu principal

Theodora Golf Club cel mai nou proiect din portofoliul firmei Calirom

club_golf

Inaugurat sâmbătă, 14 octombrie la Teleac, lângă Alba-Iulia, în prezența președintelui Klaus Iohannis care a răspuns invitației de tăiere a panglicii, Theodora Golf Club este cel mai mare teren de golf din Romania și a însemnat o investiție de peste 15 milioane de euro făcută de Ioan Popa, Președintele Grupului Transavia

Este astfel de înțeles faptul că inaugurarea Theodora Golf Club a fost un eveniment situat la cotele cele mai înalte, președintele motivându-si participarea prin prisma a două puncte de vedere: valoarea colosală și unicitatea investiției dar și datorită pionieratului adus pe piața autohtonă în ce privește golful ca sport, Klaus Iohannis declarând ca „prin această facilitate, România realmente ajunge pe harta golfului mondial”. 

theodora_popa_golf_club
TheodoraGolfClub_Calirom

theodoraGolfClub_panorama

Însă Theodora Golf Club din Teleac, Alba nu este doar cel mai mare teren de golf din România cu o suprafață de joc de 56 hectare, ci și un complex de agrement și relaxare fapt datorat celorlalte facilități pe care le pune la dispoziția oaspeților.
Vorbim despre un restaurant cu o capacitate de până la 180 de locuri în interior și 90 de locuri pe terasele exterioare deschis zilnic, dar și de săli de conferințe private și zona de piscină cu plajă privată.

vile_theodora_golf_club

Dar nu în ultimul rând, despre cele 16 vile de 4 și 5 stele pentru cazarea oaspeților, cu o capacitate totală de 78 de camere. Vilele Theodora Golf Club au fost special gândite să ofere oaspeților pasionați de golf și nu numai, un spațiu ideal de relaxare și odihnă, într-o oază de naturalețe și liniște. Fiecare dintre vile poartă un nume de floare, care poate fi identificată în ambianța florală care le delimitează și le distinge una față de alta.

logo_calirom

Toate vilele Theodora Golf Club au fost dotate cu sistemele Calirom care asigură un spațiu de odihnă relaxant, securizat, configurabil direct de către vizitator prin cardul său privat, conectat la toate facilitățile camerei.

 

Invitație pe terenul de golf, la Theodora Golf Club

 

Sursa foto: Theodora Golf Club