Meniu principal

Günther Tore România: tehnici de încărcare Stertil

sterlit_dock

Pentru uşurarea proceselor logistice, Günther Tore România vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o gamă vastă  de produse din domeniul tehnicii de încărcare, rampe şi poduri de egalizare, de sisteme de burdufuri de etanşare şi o multitudine de accesorii de la control trafic până la blocarea automată a camioanelor în zona de andocare.

Rampele de egalizare de la Stertil sunt concepute pentru obiective pentru care fluxul tehnologic şi de aprovizionare este foarte important.  Sub presiunea preţurilor concurenţei, Stertil a ales drumul invesţiilor în calitate, detaşându-se clar faţă de firmele competitoare. Procesul de fabricaţie este complet automatizat şi în cea mai mare parte robotizat, soluţiile alese au fost atent studiate conservând nivelul de preţ. A rezultat astfel un pachet de produse high-end adresate clienţilor din domeniul aprovizionarii şi logisticii. Sasiul zincat in kit-ul standard, capacităţi portante până la 12 tone, rampa de egalizare „coolchain”, comanda uşii secţionale din panoul rampei,  sunt doar câteva idei care definesc politica Stertil.
Alături de rampa de egalizare, burduful de etanşare este parte importantă a unui sistem de andocare modern. Rolul acestuia este de reducere a schimburilor termice dar şi de protecţie la intemperii şi praf.
Pentru a coordona operaţiunile de andocare în siguranţă, Stertil a dezvoltat un sistem complet automat pentru blocarea camionului în dock. Riscurile distrugerii bunurilor cauzate de accidente au crescut semnificativ datorită termenelor strânse. Plecarea prematură sau alunecarea camionului în timp ce acesta este încărcat sau descărcat sunt lucruri care se pot întâmpla. Sistemul unic Combilock de la Stertil înlătura toate aceste riscuri şi oferă beneficii semnificative în comparaţie cu alte sisteme de blocare.

Film prezentare Stertil Dock Products.

Detalii suplimentare pe site-ul Günther Tore România.