Meniu principal

Târgul Internaţional R +T 2018, Stuttgart, 27 februarie – 3 martie

Între 27 februarie si 3 martie, la Stuttgart va fi cel mai important târg internaţional specializat în produse din sectorul sistemelor de protecţie solară, porţilor, rulourilor şi sistemelor de închidere.

Peste 1.000 expozanţi din Germania şi din întreaga lume îşi vor prezenta cele mai noi produse şi soluţii în cele 10 săli de expoziţie, organizatorii estimând o prezenţă record de aproximativ 60.000 de vizitatori.
Tema centrală târgului este „Design şi funcţionalitate”, pe parcursul celor 5 zile ale manifestării fiind aşteptate mai multe lansări de noi produse sau soluţii în acest important domeniu al echipamentelor.

Ca noutate este şi aplicaţia Whats App pusă la dispoziţie de organizatori, instrument foarte util pentru vizitatori, lista expozanţilor, elemente din programul târgului precum şi programul de lansări fiind doar câteva din informaţiile disponibile pentru cei interesaţi.banner_r_t_2018

În cadrul târgului se va desfăşura şi Al 2-lea Congres International ICAD dedicat uşilor automate ( 28 februarie – 1 martie 2018 ) organizat în comun de către APA (asociaţia producătorilor spanioli de uşi automate)  şi Messe Stuttgart.

 

RT_2018_International_Congress_Automatic_Doors_2018

Evenimentul este susţinut şi de alte asociaţii naţionale şi internaţionale ale uşilor şi porţilor, ca APA International (APA Brazilia, Chile APA, APA Mexic, Peru APA),  ACMI din Italia, The BVT  – Germania, CESPA – Spania, şi DASMA și IDA din Statele Unite, în timp ce alte organizaţii au fost doar invitate să participe. Al doilea Congres Internaţional ICAD se va concentra pe tema internaţionalizării şi a provocărilor cu care se confruntă sectorul uşilor automate.
Proiectul Congresul Internaţional a fost iniţiat de APA în 2016, cu scopul de a comunica, analiza şi de a promova probleme de mare importanţă pentru sectorul uşilor automate şi porţilor la nivel internaţional, devenind o platformă de comunicare transfrontalieră pentru asociaţiile industriale internaţionale.

 

www.messe-stuttgart.de/r-t/en/