Meniu principal

Târgul BUDMA 2017 – imaginea unei industrii poloneze în plină expansiune

budma_2017

BUDMA 2017 şi-a deschis porţile ieri la Poznań, peste 800 expozanţi din 27 de ţări fiind prezenţi la cel mai important târg polonez din domeniul materialelor de construcţii, organizatorii aşteptându-se, în cele 4 zile, la peste 25.000 de vizitatori .
Fiind ţara cu unele din cele mai puternice firme de producţie din domeniul uşilor ( Polonia a devansat deja Germania la producţia şi exportul de uşi ), în cadrul târgului există pavilioane mari, special amenajate pentru producătorii de uşi, ferestre şi feronerie, fiind prezente cu standuri proprii cele mai importante companii poloneze.
mapa_budma_2017_en

Este de remarcat şi centrul expoziţional care găzduieşte acest târg, cei interesaţi având posibilitatea să facă un tur virtual al tutor pavilioanelor – pentru detalii click aici.

Şi cum de foarte multe ori se fac comparaţii între România şi Polonia, poate ar trebui mai mult mai realism când se fac astfel de analize; Polonia este cu mult înaintea România iar această distanţă creşte în fiecare zi. Polonia are cu adevărat o industrie naţională, există o altă mentalitate a managerilor şi muncitorilor polonezi iar administraţie naţională şi locală chiar lucrează şi este performantă. 

 

www.budma.pl