Meniu principal

Supreme S77, uşi batante din gama premiul de la Alumil

Sistemul Supreme S77 reprezintă cea mai recentă propunere ALUMIL, pentru sisteme batante avansate, cu rupere de punte termică, care corespund celor mai înalte standarde, destinate clădirilor publice şi private din Europa de Vest şi care ating cele mai exigente nivele de permeabilitate la apă, izolare termică şi fonică. Sistemul include o gamă largă de profile cu formă plată modernă, precum şi cu formă curbată, specifică Alumil. Mai mult, acesta oferă posibilitatea de utilizare a cercevelelor şi feroneriei ascunse pentru ferestre şi uşi şi de asemenea, construcţii cu profile cu cercevea şi toc aliniate sau coplanare, cu deschidere interioară sau exterioară, pentru uşile de intrare, reprezintând soluţia ideală pentru orice tip de construcţie care necesită standarde stricte de înaltă performanţă şi maximă siguranţă.
Sistemul asigură uşurinţă şi flexibilitate în execuţie dat fiind faptul că oferă posibilitatea utilizării feroneriei specifice pentru camera europeană cât şi a feroneriei de 16mm.
sistemul_S77_alumil

  • Lăţime toc 77mm, lăţime cercevea 85mm
  • Grad ridicat de izolare termică Uf ≥ 0.84W/m2 prin utilizarea unor poliamide speciale anti-distorsiune, de 40mm, în tocul si cerceveaua profilelor, pentru evitarea efectului de tip banană datorat diferenţelor mari de temperatură între interior şi exterior, prin intermediul izolaţiilor expandabile PE, insertii kooltherm şi garnituri centrale compuse dintr-o îmbinare de EPDM cu izolaţie expandabilă
  • Lăţime vizibila panou aluminiu: 103 mm
  • 3 niveluri de permeabilitate la apă cu garnituri EPDM pentru ferestrele şi uşile de intrare
  • Nivel mai ridicat de permeabilitate la apă datorită suprafeţei mari a garniturii centrale la contactul cu poliamida
  • Soluţii toate tipurile de uşi de intrare şi ferestre
  • Sunt disponibile profile speciale destinate montajului, specific pieţei franceze

supreme_77_alumil_detaliu

Sistemul S77 oferă posibilitatea de cercevea şi accesorii ascunse. Versiunea este ideală pentru maximizarea iluminatului natural datorită lăţimii vizibile reduse a profilului din aluminiu.

 

www.alumil.ro