Meniu principal

Standul Schüco din cadrul FENSTERBAU FRONTALE 2018 vă invită să experimentați valoarea adăugată

schueco_messestand_fenster_baufrontale_2018_articol

Comunicat de presă Alukönigstahl SRL, 8 februarie 2018

 

Schüco Polymer Technologies KG va fi prezentă la expoziția internațională FENSTERBAU FRONTALE, 21 – 24 martie 2018 din Nuremberg în hala 7, standul 403.

Valoare adăugată pentru succesul dvs. este mesajul adresat fabricanților și distribuitorilor de ferestre de către compania care, prin aspectul echilibrat al expoziției, stabilește noi standarde în această industrie.
De 30 de ani, Schüco este un jucător de succes pe piața sistemelor din PVC. Într-o piață extrem de competitivă marca Schüco înseamnă calitate premium, soluții inovative, serii complete de produse, expertiză în materiale și servicii excepționale în toate fazele unui proces de construcție.
Relația de colaborare durabilă între Schüco și partenerii săi se bazează pe această gamă largă de servicii, care se află în centrul atenției și la această expoziție: toți vizitatorii standului de 577 mp vor fi întâmpinați cu sloganul „Valoare adăugată pentru succesul dvs. “.

Standul Schüco vă invită să experimentați valoarea adăugată
În concordanță cu această temă principală, Schüco combină prezentarea produselor, serviciilor și informațiilor în studiouri tematice. Grupate în jurul unei piețe centrale, cele patru zone tematice : „Mai mult design”, „Mai mult confort”, „Mai multă siguranță” și „Mai mult serviciu” permit vizitatorilor să descopere singuri valoarea adăugată pe care o oferă Schüco.

Inovație: valoare adăugată prin produse prospective
Un nou sistem de uși glisante cu ridicare, denumit Schüco LivIngSlide, își face debutul la Frontale. Construcția este ideală pentru construcții noi și renovări și are coeficientul de transfer termic Uf de până la 1,2 W / (m2K) , cu o adâncime a tocului de 82 mm.
schueco_LivIngSlide_fensterbau_frontale_2018_detaliu1În ceea ce privește culoarea, paleta coloristică este foarte diversă,  profilele pot fi finisate cu o gamă largă de folii, cu tehnologia exclusivă de finisare a suprafețelor Schüco AutomotiveFinish sau cu capacul din aluminiu Schüco TopAlu.

Comunicatul complet este disponibil aici