Meniu principal

Stabilitatea uneşte – Roto la FENSTERBAU FRONTALE 2016

roto_frank_frontale

Articol de prezentare Roto România

În acest an la FENSTERBAU FRONTALE, din 16 până pe 19 martie, sub motto-ul „Stabilitatea uneşte”, vom arăta că fiecare producător de ferestre poate încerca ceva nou împreună cu partenerul său Roto şi se poate îndrepta cu îndrăzneală către un viitor mai sigur.

Clienţii Roto construiesc orice tip de clădire cu ferestrele şi uşile Roto. Acest lucru va putea fi remarcat şi în Nurnberg. În acest sens, standul Roto, pe aproximativ 1.100 mp, va reflecta lumea partenerilor Roto, printr-un ansamblu de clădiri de o mare diversitate, cu caracter urban.
stand-roto

Accent maxim pe zero obstacole / fără bariere şi pe confort

Produsele inovatoare au la bază două tendinţe importante şi de lungă durată, ce adesea sunt în strânsă legatură. Vorbim despre duetul „Zero obstacole / fără bariere” şi „Confort”.

Suntem singurul producător care oferă pachetul complet „totul sub un singur acoperiş” în domeniul de expertiză zero obstacole (0 mm) şi fără bariere (20 mm). Soluţia fără obstacole pentru uşi de balcon constă în combinaţia între pragul Roto Eifel TB şi garnitura de uşă automată pentru partea inferioara Texel precum şi noul Design al profilului etanş la intemperii. De asemenea, sunt incluse şi componentele necesare din sistemul de feronerie universal Roto NT.
La categoria „Fără bariere”, combinăm printre alte componente, balamaua ascunsă Roto NT Designo cu pragul de uşi Roto Eifel TB etanş la intemperii.

Din grupa de produse Sliding, prezentăm sistemul culisant Roto Patio Inowa cu etanşeitate ridicată. „Culisarea inteligentă” este realizată confortabil şi uşor datorită noii mişcări de închidere, transversală pe profilul tocului. De asemenea, sistemul asigură o etanşeitate foarte ridicată datorită presiunii mărite pe garnituri.

Noua generaţie a dispozitivului electric Roto E-Tec Drive, integrat în feronerie asigură în domeniul confortului progrese semnificative. Acesta poate fi folosit acum şi la oberlihturi. Software-ul îmbunătăţit asigură, de asemenea, o funcţionare şi utilizare mai confortabilă a sistemului.

În grupa de produse Door pot fi găsite noi soluţii de închidere: Sistemul mecanic-automat de închidere multipunct Roto Safe C | Tandeo pentru uşi cu acţionare din cilindru asigură, în versiunea standard, posibilitatea menţinerii poziţiei descuiat pe timpul zilei, iar acest sistem automat de închidere poate fi pornit sau oprit, la alegere.
Roto Safe H | Fasteo a fost dezvoltat special pentru piaţa franceză. Sistemul mecanic-automat de închidere multipunct certificat (EN 15685) accentuează în mod deosebit o funcţionare sigură şi rezistentă şi garantează o producţie uşoară şi eficientă.

Împreună pentru un marketing puternic

De la ultima expoziţie, relaţii stabile s-au închegat şi prin ofensiva de marketing Roto Quadro Safe.

roto_safe

Una dintre temele expoziţiei din acest an o va constitui, printre altele şi multitudinea de măsuri inspirate de marketing ale diferiţilor producători de ferestre. Vom arăta la Nurnberg modurile în care clienţii noştri au folosit în practică ideile din campania noastră anti-efracţie, pentru a se adresa proprietarilor de case şi dezvoltatorilor imobiliari. Şi dacă situaţiile practice pe care le vom prezenta vor deschide apetitul de a acţiona şi pe cont propriu în acest sens, oferim celor interesaţi posibilitatea de a se înregistra chiar pe parcursul expoziţiei, ca parteneri „Roto Quadro Safe”. Astfel, ajung la clienţii finali care au fost mobilizaţi de campania noastră. Acest lucru este de asemenea confirmat şi prin extinderea campaniei in Austria, lansată de la începutul lui 2016.

Sursă informaţii şi foto: Roto România